Büyük Torbalı

1000 TANE köpek geliyor!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1000 TANE köpek geliyor!
894 Görüntüleme
28 Mart 2015 - 8:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yarın Torbalı’ya değişik il ve ilçelerden 1000’den fazla köpek gelecek. En iyi fermalı av köpekleri Torbalı’da şampiyon olabilmek için yarışacak

BÖLGENİN en iyi fermalı av köpekleri Torbalı’da şampiyon olabilmek için yarışacak. Yarın yapılacak olan bu dev organizasyonda bir rekor kırılacak. Çaybaşı’daki alanda tam 1000 köpek yarışacak. Bu rakam, bir av köpeği yarışması içinde rekor anlamına geliyor. Torbalı Belediyesi’nin de katkılarıyla yapılacak olan yarışmada dereceye giren köpek sahipleri kupayla ödüllendirilecek. Uluslararası Avrasya Köpek Irkları Federasyonu (AVKIF) tarafından gerçekleştirilen köpek yarışmalarına bu kez Torbalı ev sahipliği yapacak.

REKOR KATILIM

Yarışmaya Türkiye’nin değişik il ve ilçelerden 1000’den fazla köpek katılacak. Yarışmaya gelenler için bu akşam Hangar Restaurant’ta eğlence düzenlenecek. Köpekler, yarın kovucu ırk standartları değerlendirilmesine girecek. Yarışma, İzmir-Aydın asfaltı Bölge Trafik Amirliği İstasyonu karşısında yapılacak. ÇAKID Başkanı Serkan Karakoç: “Çok güzel bir yarışma bizi bekliyor. Tüm Torbalılıları bu yarışmaya bekliyoruz. Heyecan dolu bir yarışma olacak. Köpekler ırkları, güzelliklerinin yanı sıra kuşu ne kadar çabuk bulacağıyla ilgili yarışacak” diye konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web