Büyük Torbalı

Bölgenin hastanesi!

Sadece Torbalı’dan değil; Selçuk, Bayındır, Tire, Gaziemir, Menderes gibi çevre ilçelerden de hastalar Torbalı Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne gelip muayene oluyor. Merkez, yoğun ilgi görüyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Bölgenin hastanesi!
291 Görüntüleme
22 Kasım 2017 - 10:23
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

2014 yılından bu yana Torbalı’da faaliyet gösteren Torbalı Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yoğun ilgi görüyor.  Sadece Torbalı’dan değil; Selçuk, Bayındır, Tire, Gaziemir, Menderes gibi çevre ilçelerden de hastalar bu merkeze gelip muayene oluyor. 20 hekimlik merkezde 60 personel çalışıyor. Bölge hastanesi konumuna gelen Diş Hastanesi yakında Ayrancılar’a da açılacak. Ayrancılar’da 5 doktorluk semt polikliniği için çalışmalar devam ediyor.

GÜNDE 400 HASTAYA BAKILIYOR

Diş çekimi, diş taşı temizliği, her nevi dolgu işlemi, porselen-sabit köprü, dişli ve dişsiz hareketli protezlerin uygulamasının yapıldığı merkezde günlük ortalama 350-400 hasta muayene ediliyor.Randevulu hastalar öğlen saatlerine kadar tedavileri yapılıyor bunun dışında günlük randevusuz hastalarla da aynı gün içerisinde ilgileniliyor. her yönüyle takdir edilen hastanenin sahip olduğu ün ilçe sınırlarını aştı. Selçuk, Bayındır, Menderes, Tire, Ödemiş gibi yakın ilçelerde oturan vatandaşların da sık sık ziyaret ettiği hastane günde 400 civarında hastaya bakıyor

KAPSAMLI TEDAVİ

Torbalı Ağız ve Diş Sağlık Merkezi Başhekimi Hüseyin Akçaoğlu, “Merkezimize başvuru yapan hastaların önce genel muayeneleri yapılıp, bu muayene sırasında her halükarda diş taşları temizlenir. Çürük tespit edildiği takdirde, gerekirse dolgusu yapılır. Eksik diş olduğu takdirde, hastanın da talebi doğrultusunda bu eksikler giderilir. Hasta yoğunluğuna paralel olarak, işlerde ufak tefek ertelemeler olsa bile yaptığımız verdiğimiz hizmetten biz de hastalarımız da memnun. En kapsamlı tedaviyi burada yapıyoruz. Torbalı nüfusunun artmasıyla birlikte civar ilçelerden gelen hastalarımız da oluyor” dedi.

AYRANCILAR’A SEMT POLİKLİNİĞİ

Ayrancılar’da kurulacak semt polikliniği hakkında da bilgi veren Akçaoğlu, “Ayrancılar’da 5 doktorluk bir semt polikliniği projemiz var ve bunun çalışmaları içindeyiz. Eski Belediye binası şuan ki haliyle Ayrancılar İmam Hatip Okulu yeni yapılan okuluna taşınacak. Biz de burada bu semt polikliniği kurma düşüncesi içerisindeyiz. Çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web