Büyük Torbalı

Yüzü şişiyor, vücudu eridi

Geçtiğimiz yakalandığı Dil Kanseri’ne yakalanarak hayatı kâbusa dönen Cihan Polat yardım bekliyor. Hastanelerde yer olmadığı için eşi tarafından evde bakımına devam edilen talihsiz adamın durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Yüzü şişiyor, vücudu eridi
292 Görüntüleme
26 Aralık 2017 - 10:22
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

AYRANCILAR Mahallesi’nde yaşayan 29 yaşındaki Cihan Polat geçen yıl yakalandığı dil kanseri nedeniyle zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz yıl Milas Devlet Hastanesi’ne dilinde çıkan aft sonucu başvuran talihsiz adam ilaç tedavisine başladı. Daha sonra hastalığı daha da ilerleyen Polat, eşinin girişimleri sonucu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne yatırıldı. Dil kanserinden yetmezmiş gibi sağ testisinde tümör tespit edilen talihsiz adam ameliyat geçirdi. İyi olması için tedavi gören talihsiz adam her geçen gün daha da kötüye gitti. Radyoterapi ve kemoterapi tedavilerinin ardından taburcu edilen Polat’ın ardından dili çürümeye ve yüzü ise şişmeye başladı. Ege Üniversitesi doktorları tarafından hastaneye yatışı verilen ancak hastanede yer olmadığı için evde bakımı devam eden Polat’ın durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor. 85 kilodan 40 kiloya kadar düşen talihsiz adam deyim yerindeyse eriyor. 2 buçuk yaşındaki çocuğu Ecrin ile gözü yaşlı olan eşi Öznur Polat ise genç yaştaki kocası için yetkililerden yardım bekliyor.

1,5 AYDA TANINMAZ HALE GELDİ

Kocasına gözü gibi bakan ve elleriyle besleyen Öznur Polat çalmadık kapı bırakmadıklarını ancak hiçbir şey yapılmadığını söyledi. Kocasına iyi günde kötü günde diye söz verdiğini ve O’nun için her zorluğa göğüs gerdiğini belirten fedakar kadın kocasının eski sağlığına dönmesini bekliyor. Genç yaştaki kocasını kaybetmek istemediğini ve elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu belirten gözü yaşlı eş, “Geçen yıl sadece aft ile başlayan hastalık her geçe gün eşimi daha da kötü etti. Kaç kere hastaneye gittiysek yer olmadığı söylendi. 1 buçuk aydır eşime evde bakıyorum ve yüzü şişmeye başladı. Durumu her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Eşim de çok ağrılı olduğu için tekrardan Kemoterapi görmek istemiyor. Geçtiğimiz yıl çok mutlu bir yuvamız vardı ancak bir anda bu hale geldik. Tedavisinin sağlanması adına bazı kurum ve kuruluşlara başvuruda bulundum fakat olumlu yanıt alamadım. Elimiz kolumuz bağlandı ne yağacağımı bilmiyorum. Buradan yetkililerimize ve devlet büyüklerimize sesleniyorum lütfen bize yardım edin ve genç yaştaki eşimi kurtarın.’’ ifadelerini kullandı. Hamza BODUR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web