Büyük Torbalı

İlçe dışından 2 müdür geliyor

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı devlet okullarında 23 okul müdürünün ataması yapıldı. Yapılan atamalarla müdürleri değişen okullar netlik kazanmaya başladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İlçe dışından 2 müdür geliyor
328 Görüntüleme
04 Temmuz 2019 - 19:16
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

OKULLARIN yaz tatiline girmesiyle beraber eğitim kurumlarındaki kalabalık günlere bir süreliğine ara verildi. Öğrenciler eğitim öğretim hayatının yorgunluğunu tatilde dinlenerek atıyor. Öğretmenlerin bir kısmı yıllık izinlerini kullanırken bir kısmı da tercih işlemlerinde öğrencilere yardımcı oluyor. Okullarda yeni öğretim dönemi için eksikleri tamamlanırken yönetim kadroları da geçtiğimiz günlerde değişti.

14 MÜDÜR DEĞİŞTİ

Belirli görev süresini tamamlamış olan okul müdürlerinin görev yaptıkları okullar yaptıkları tercihler doğrultusunda değiştiriliyor. 2019 Yılı Milli Eğitim Bakanlığı Kurum Yönetici yer değiştirme programı kapsamında 14 okul müdürü değişti. Bu sene 23 atamanın yapıldığı programda 6 okul müdürü ilçe dışındaki okullara gitti. İlçe dışındaki okullara giden okul müdürlerinin isimleri şunlar: Cumhuriyet Meslek ve Anadolu lisesi Müdürü Nildan Alçimen, Atatürk Anadolu  Lisesi Müdürü İrfan Uzar, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Atilla Işıkkaya, Torbalı Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi Müdürü Ufuk Çobanoğlu,Yazıbaşı  Ortaokulu Müdürü Gürkan Yalçın, Ayrancılar Ege- Koop Mehmet Yelli.

İlÇE DIŞINDAN 2 MÜDÜR GELİYOR

Ataması yapılan okul müdürleri yeni görev yerlerinde göreve başlamak için gün sayıyor.  Okul müdürleri mesai arkadaşlarıyla vedalaşırken taşınmak için toparlanmaya devam ediyor. Yapılan atamaların dışında ilçeye Tire’den Osman Sönmez, Selçuk’tan ise Raşit Alpay Karataş müdür olarak atandı. Torbalı  İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun yapılan atamalarla ilgili olarak, “Ataması yapılan okul müdürlerini yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Görev yerlerinde de başarılarının devamını diliyorum. Torbalı’daki okullara müdür olarak atanan öğretmenlerimize de hoş geldiniz diyerek iyi dileklerimi iletiyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

YASİN GÜLCÜ

 

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web