Büyük Torbalı

1453 projeyle Torbalı’ya geldi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1453 projeyle Torbalı’ya geldi
769 Görüntüleme
14 Mayıs 2015 - 8:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Genel seçimlerle beraber seçimlere ilk kez girecek olan Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Haluk Pirimoğlu dün Torbalı’da hedeflerini anlattı.

7 Haziran seçimlerinde 21 parti meclise girmek için yarışacak. AK Parti, CHP, MHP, HDP ve Milli İttifak seçimlerde geniş kitlelere hitap ederken seçime ilk kez girecek olan Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Haluk Pirimoğlu dün Torbalı’daydı. Seçime ilk kez girecek partisini Torbalılı esnafa ve vatandaşa anlatan Pirimoğlu aynı zamanda İzmir Birinci Bölge Milletvekili adayı. “Siyasetin en hayırlısı adalettir” diyen Pirimoğlu 1453 adet proje geliştirdiklerini belirterek bunları mahalle mahalle gezip anlatacaklarını belirtti.

TORBALI TEŞKİLATI KURULACAK

7 Temmuz 2014 tarihinde kurulan ve ilk kez seçime girecek olan Merkez Parti ile ilgili bilgi veren Pirimoğlu, “Meclisteki her partinin hitap ettiği bir kesim var. Biz her kesimi kucaklayacağız. Adalet ve hukukun üstünlüğünü oluşturacağız. Ardından Türkiye’nin terör sorununu çözeceğiz. Teröre ayrılan bütçeyi üretime ayıracağız. 14 yıldır üretime yönelik yatırımlar yapılmadı. Kısa süre içerisinde Torbalı teşkilatımızı kuracağız” dedi. İbrahim DANIŞ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web