Büyük Torbalı

2500 kişiye iş!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
2500 kişiye iş!
981 Görüntüleme
30 Haziran 2015 - 8:33
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Torbalı İŞKUR, 6 aylık verilerini açıkladı. İlçede son 6 ayda kurs bitirip meslek sahihi olan 2500 kişinin iş sahibi olduğu açıklandı. Hedef, yılsonuna kadar 5 bine ulaşmak

TORBALI, Bayındır, Selçuk, Tire, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz olmak üzere İzmir’de 7 bölgeye bakan Torbalı İŞKUR şubesi 2015 yılının geride kalan ilk 6 ayında büyük bir başarıya imza attı. Torbalı Kaymakamlığı, Torbalı Ticaret Odası ve Torbalı Halk Eğitimi Merkezi’yle protokol imzalayıp çeşitli meslek alanlarında kurslar açan İŞKUR binlerce kişiyi meslek sahibi yaptı. Açılan kurslara katılan ve eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayan 2500 kursiyer iş sahibi oldu. İŞKUR Torbalı şubesinin hedefi ise 2015 yılı içerisinde daha fazla kurs açıp istihdam sayısını 5 bine çıkarmak.

AYNI TEMPOYU SÜRDÜRECEĞİZ

17 iş ve meslek danışmanının bulunduğu Torbalı İŞKUR şubesi verilerine göre açılan kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlerin nerdeyse tamamı iş sahibi oldu. 7 farklı bölgede kurslar düzenleyip çalışmalar yapan İŞKUR son 6 ay içerisinde sadece Torbalı’dan 2500 kişinin iş sahibi olmasını sağladı. Kurumda görevli bütün personelin üst düzey bir performansla çalıştıklarını belirten Torbalı İŞKUR Müdürü Mustafa Şimşek, “Açtığımız kursların sonunda işe yerleşen kursiyerlerin sayısının yüksek olması mutluluk verici. Aynı tempoyu ve başarı yüzdesini önümüzdeki süreçte de sürdüreceğiz” dedi.

İŞVEREN İSTİYOR, BİZ YETİŞTİRİYORUZ

Torbalı İŞKUR şubesi kurslarına katılan vatandaşlar kısa süre içerisinde meslek ve iş sahibi oluyor. Sorumluluk bölgesinde bulunan ilçelerde fabrika ziyaretleri yaparak işverenlerin ihtiyaç duyduğu kalifiyeli elemanların yetişmesi yönünde kurslar açtıklarını kaydeden Torbalı İŞKUR Müdürü Mustafa Şimşek, “Kursların birçoğunda kursiyerlerin genel sağlık sigortaları kurumumuzca karşılanıyor ve kursiyerlere cep harçlığı veriliyor. Açtığımız kurslara katılan vatandaşlar kısa sürede hem meslek hem de iş sahibi oluyorlar” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web