Büyük Torbalı

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

İstifası kabul edilmeyecek

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İstifası kabul edilmeyecek
331 Görüntüleme
13 Nisan 2016 - 8:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Başkan Özgür Çağlar’ın istifa kararının ardından tesiste olağanüstü toplanan Torbalıspor yönetiminden açıklama geldi. ‘Görevimizin başındayız’ diyen kulüp yöneticileri Çağlar’ın istifasını kabul etmeyeceklerini söylediler.

 

TORBALISPOR’UN kötü gidişatının sorumluluğunu tek başına üstlenen Başkan Özgür Erman Çağlar’ın istifa ettiği haberi Torbalı’yı sarsmıştı. Önceki gün Pamukyazı’daki Torbalıspor tesisinde bir araya gelen yönetim kurulu, kendilerine böyle bir istifanın ulaşmadığını, ulaşsa bile kabul etmeyeceklerini açıkladı. Torbalıspor’un son haftalarda aldığı başarısız sonuçların faturasını kendine kesen Başkan Özgür Erman Çağlar istifasını Noter aracılığı ile kulübe gönderdi. Çağlar’ın istifa ettiği haberinin ardından Torbalıspor yönetimi kulüp tesislerinde önceki akşam bir araya gelip toplantı yaptı. Basına kapalı yapılan toplantının ardından kulüp adına açıklama yapan Torbalıspor Basın Sözcüsü Ali Yadık, “Torbalıspor yönetimi olarak görevimizin başındayız. Biz bu yola Özgür başkanımızla çıktık, onunla devam edeceğiz. Taraftarlarımız merak etmesin, Torbalıspor’u ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

TORKOS HAK ETTİĞİ YERE ÇAĞLAR İLE GELECEK

Torbalıspor yönetimi olarak görevlerinin başında olduklarını belirten Yadık, “Son ana kadar takımımızın ve başkanımızın yanındayız. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Bu haftaki maçımızı kazanıp takımımızı ligde tutacağız. Torbalıspor ligden düşse bile düştüğümüz yerden hep beraber kalkacağız. Bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarımıza buradan söz veriyoruz, Torbalıspor hak ettiği noktaya Özgür Çağlar başkanlığında gelecektir. Bu hafta yapılacak olan Kütahyaspor maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz” dedi. Şu an ligde 5.sırada olmalarına rağmen kümede kalma mücadelesi verdiklerini belirten Ali Yadık, “Aslında o kadar da kötü durumda değiliz. Ligde 5. sırada olmamıza rağmen saçma bir statü gereği kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Bu statünün değişmesi lazım” şeklinde konuştu.

ÖZÇELİK DE AYRILDI

Kulüp Başkanı Özgür Çağlar’ın istifa etmesinin ardından sorumluluğun sadece Çağlar’da olmadığını dile getiren Feyim Özçelik’te Asbaşkanlık görevinden istifa etmişti. Takımda başarısızlık varsa bu tek bir kişinin değil tüm yönetimindir diyen Özçelik “Başkanın istifa ettiği yerde biz de olmayız. 2 dönemdir gece gündüz emek verdiğimiz Torbalıspor’dan bende istifa ediyorum. Takıma ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulunmuştu. Serkan GÜNBAY

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web