Büyük Torbalı

Tatlı için köprüyü geçmeye gerek yok

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Tatlı için köprüyü geçmeye gerek yok
438 Görüntüleme
14 Nisan 2016 - 8:31
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Tatlı Rüyya Patisserie, hizmete girdiği günden bu yana büyük ilgi görüyor. Zengin ürün çeşitliliği ile bölgenin ihtiyacını karşılayan mekan, tüm ürünlerde yüzde 25 indirim başlattı.

BAŞARILI girişimci İrfan Ağırağaç ve Mesut Olgun tarafından, Koruluk bölgesinde hizmete açılan Tatlı Rüyya Patisserie, yaz sezonu öncesinde büyük bir indirim kampanyası başlattı. Hizmete girdiği günden bu yana gördüğü yoğun ilgiden memnun olan işletme sahipleri, teşekkür etme maiyetinde yüzde 25’lik indirim başlattı. İşletme, zengin menüsü ve kaliteli ürün çeşitleriyle dikkat çekiyor. İndirimi kasada yaptıklarını ifade eden Ağırağaç: “Müşterilerimiz istediği ürünü aldıktan sonra ödeme yaptığı sırada yüzde 25’lik indirim yapınca şaşırıyor. Fakat memnuniyet oldukça üst düzeyde” diye konuştu. İrfan Ağırağaç, yaz sezonuyla birlikte birçok yeniliğe imza atacaklarını söyledi.

BÖLGENİN İLK PASTANESİ

Torbalı Devlet Hastanesi arkasında Şehitlik Abidesi yanında 200 metre karelik alanda hizmete başlayan Tatlı Rüyya Patisserie, ürettiği ürünler ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. Tatlı Rüyya Patisserie, simit, poğaça, börek gibi unlu mamullerinin yanı sıra, birbirinden renkli tatlı ve pasta çeşitleriyle de Muzaffer Kebapçıgil Koruluğu mevkiine yeni bir soluk getirdi. Modern dekorasyonu ve ferah ortamıyla müşterilerine hizmet vermeye başlayan Tatlı Rüyya Patisserie, bölgenin ilk ve tek pastanesi olma özelliğine sahip. Modern dekorasyonu ve ferah ortamıyla müşterilerine hizmet veren Tatlı Rüyya Patisserie, bölgenin ilk ve tek pastanesi olma özelliğine sahip. Bölgede önemli bir eksikliği giderdiklerini kaydeden İrfan Ağırağaç, herkesi mekandaki farklı ve eşsiz lezzetlere sahip ürünleri tatmaya davet etti.

ZENGİN ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ

İZBAN köprüsünün yapılmasından sonra Koruluk bölgesinin kaderi de değişti. Yatırımların arka arkaya yapıldığı bölgede hareketlilik her geçen gün artıyor. Hizmete giren mekanlardan biri olan Tatlı Rüyya Patisserie, bölgedeki önemli bir eksikliği de giderdi. Her türlü şerbetli ve sütlü tatlının yanı sıra pastanın da imal edildiği işletmede, sabahları da poğaça, börek bulunuyor. Satışa sundukları bütün ürünlerin kendi imalatları olduğunu belirten İrfan Ağırağaç, kaliteli çikolata çeşitleriyle de hizmet sunduklarını ifade etti. Ürettiği ürünlerle ve damaklara hitap eden tadıyla adından sıkça söz ettiren Tatlı Rüyya Patisserie özel günlerde de müşterilerine hizmet veriyor.

YENİLİKLER BAŞLIYOR

Hizmette sınır tanımadıklarını dile getiren Ağırağaç: “Nişan, düğün, doğum günü, toplantı, ev hanımlarının günlerinde uygun ve kaliteli fiyatlarla müşterilerimizin hizmetindeyiz. İsteğe göre baklava ve pasta çeşitleri yapıyoruz. Tüm ürünlerimizin Gıda Üretim İzni mevcuttur. İşimizde her şeyden önce müşteri memnuniyeti ve titizlik gelir. Titizlikten ve hijyenden kesinlikle taviz vermiyoruz. Yaş pasta, kuru pasta, şerbetli ürünler baklava ve çeşitleri, sütlü tatlılar, mayalı ürünler, çikolata gurubu ürünlerimiz dünya standartlarında üretiliyor. Yaz sezonuyla birçok yeniliği hayata geçireceğiz. Öncelikle serpme kahvaltı dönemini başlatıyoruz. Müşterilerimiz, güne organik ürünlerle hazırlanmış bir kahvaltı ile başlayacak. Zengin dondurma çeşitlerimizin satışını başlatıyoruz. Ayrıca birbirinden lezzetli dünya kahvelerini de menümüze dahil edeceğiz” dedi.

‘KARŞIYA MUHTAÇ ETMEDİK’

İZBAN dolayısıyla yapılan köprü sonrasında bölgenin birçok konuda bakir kaldığını dile getiren İrfan Ağırağaç: “Vatandaşlar birçok ihtiyacını giderebilmek için köprüyü geçmek zorunda kalıyordu. Özellikle pastane ve unlu mamuller konusunda bu sıkıntıyı giderdik. İnsanlar artık tatlı, pasta ve unlu mamuller için köprüyü geçmiyor. Vatandaşlarımızı köprünün karşı tarafına muhtaç bırakmadık. Zengin ürün çeşitliliğimiz ve kalitemiz ile her talebe cevap veriyoruz” şeklinde konuştu.

GÖKHAN YALKALK

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web