Büyük Torbalı

Tatiliniz Gala Mobilya’dan

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Tatiliniz Gala Mobilya’dan
474 Görüntüleme
17 Mayıs 2016 - 8:44
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İlçenin önemli halı ve mobilya mağazalarından olan Ekip Halı Gala Mobilya, yeni sezona bomba gibi bir kampanya ile giriyor. Firma, alış veriş yapanlara iki kişilik yurt içi veya yurt dışı tatil imkanı sunuyor.

 

Torbalı’nın halı markası olan Ekip Halı güvencesiyle hizmete giren Türkiye’nin en büyük mobilya markalarından Gala Mobilya Torbalı Şubesi, yeni sezona büyük bir kampanya ile ‘merhaba’ diyor. Torbalı’da14 yıldır hizmet veren Ekip Halı bünyesinde bulunan ve İzmir-Aydın asfaltı üzeri Tariş karşısında hizmet veren Gala Mobilya Fabrika Showroom yeni sezon ürünleriyle dikkat çekiyor. Gala Mobilya veya Ekip Halı’dan toplam 19.900 TL’lik alışveriş yapanlara yurtiçi tatili sunan firma, 24.900 TL’lik alışveriş yapan müşterilerini ise Avrupa’ya gönderiyor. Kampanya kapsamında yapılan alış verişlerde yurt içi veya yurt dışı tatillerinde iki kişi gönderiliyor.

HALI DA BİR MARKA

Halı sektöründe 14 yılı geride bırakan Ekip Halı Yer Döşemeleri firması hizmet yelpazesini her geçen gün arttırıyor. Ertuğrul Mahallesi’ndeki 2 katlı toplam 800 metrekare alana kurulu showroomunu geçtiğimiz yıllarda hizmete açan kuruluş, ilklere imza atmaya devam ediyor. Kaşmir, Royal, Gümüşsuyu, Koyunlu, Saray, Merinos, Bahariye, Pierre Cardin gibi Türkiye’nin önde gelen 25 halı markasının Torbalı ana bayiliğini bünyesinde bulunduran Ekip Halı, mağazasında halıdan yer döşemesine kadar 5 binden fazla ürünü ilçe halkının beğenisine sunuyor. Yenilikleriyle fark yaratan kuruluş, yine bir ilke imza attı. Türkiye’nin en iyi halı markalarıyla çalışan Ekip Halı, seçkin ürünlerin yer aldığı mağazasıyla sektörün en iyisi konumunda.

ÖDEME KOLAYLIĞI

Torbalı’nın en büyük halı markası olan Ekip Halı, mobilya sektörüne yönelik gerçekleştirdiği büyük yatırımı geçtiğimiz yıl hizmete açmıştı. Ekip Halı Gala Mobilya, İzmir-Aydın asfaltı üzeri Ziraat Bankası şubesi yanında bulunuyor. Torbalı’nın en büyük mobilya mağazası olma özelliğine sahip Gala Mobilya, geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Dünyanın 82 ülkesine mobilya satışı yapan İnegöl’ün en büyük mobilya markası Gala Mobilya’yı Torbalı’yla buluşturan Ekip Halı, sektörde 14 yılı geride bıraktı. Mağazada, yatak odası, yemek odası, koltuk takımları, genç odası, mutfak masaları, uyku konsept merkezi, bahçe mobilyası ve halı çeşitleri bulunuyor. Birçok ürünü tek çatı altında satışa sunacak olan mağazada, birbirinden farklı ödeme seçenekleri de bulunuyor.

İSTER HALI İSTER MOBİLYA AL

Amaçlarınınöncelikle mağazayı tanıtmak olduğunu söyleyen işletmeci Mehmet Dimen, “İşletmelerimizi tüm Torbalı halkı tarafından tanınması ve bu tatil fırsatından herkesin yararlanabilmesini istedik. Bunun için fiyatları da uygun tuttuk. Müşterilerimiz sadece Gala Mobilya ile sınırlamadık. Verilen bu kotayı sadece Gala Mobilya’dan alışveriş yaparak değil, Ekip Halı firmamızdan da alışveriş yaparak doldurabilirler” şeklinde konuştu.Torbalı’nın en büyük halı markası Ekip Halı ile Türkiye’nin mobilya devi Gala Mobilya’nın birlikte yaptığı kampanya, Torbalılıların ilgisini çekecek.

GÖKHAN YALKALK

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web