Büyük Torbalı

1 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Torbalı’da gözaltında bulunan 4 sanık daha dün adliyeye sevk edildi. Bugüne kadar 26 kişinin tutuklandığı operasıyonlar kapsamında bir dönem Kız Meslek Lisesi’nde müdür yardımcılığı da yapan okul öğretmenlerinden Z.A. tutuklandı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI
254 Görüntüleme
25 Ağustos 2016 - 9:35
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma Torbalı’da halen sürüyor. İlçe genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında, sivil toplum kuruşlarında yapılan operasyonlar sonrası 100’e yakın devlet memuru açığa alınmıştı. Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 34 işadamı gözaltına alınmıştı. İş adamları sorgularının hemen ardından peyder pey adliyeye sevk edildi. Daha önce görülen mahkemelerde 20 kişi tutuklanırken gözaltında bulunan son 4 kişi de dün adliyeye sevk edildi. Hala mahkemeleri devam eden şüpheliler hakkında Savcı ve Hakimin vereceği karar merakla beklenirken, önceki gün gerçekleşen tutuklamalarla beraber Torbalı’da toplamda 26 kişinin FETÖ kapsamında tutuklandığı öğrenildi.

1 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Dün Adliyeye sevk edilen 4 sanık önce savcılıkta ifade verdi. Ardından OHAL savcısı şahısları mahkemeye sevk etti. Gözaltında bulunan son 4 kişi için mahkemenin vereceği karar Torbalılılar tarafından merakla bekleniyor. Öte yandan yapılan operasyonda FETÖ’ye yardım ve yataklık ettiği iddiası ile Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir dönem müdür yardımcılığı da yapan öğretmenlerinden Z.A. da önceki gün adliyeye sevk edildi. Elde bulunan delilleri göz önünde bulunduran hakim, sanık öğretmeni tutuklayarak kırıklar Cezaevi’ne gönderdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web