Büyük Torbalı

Okullar resmen açıldı

İlköğretim haftası nedeniyle Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu’nda dün resmi tören düzenlendi. Protokolün geniş katılım gösterdiği törende, başarılı yıl dileklerinde bulunuldu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Okullar resmen açıldı
133 Görüntüleme
21 Eylül 2016 - 16:37
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İLKÖĞRETİM Haftası, Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu’nda düzenlenen bir törenle kutlandı. Okulun bahçesinde düzenlenen törene Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Başkan Yardımcısı Turgut Buluş, İlçe Emniyet Müdürü Özer Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, İlçe Müftüsü Semih Keskin, Ticaret Odası Başkanvekili Adnan Öztaş başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı. Torbalı Belediye Bandosu’nun mini bir konser ile renklendirdiği etkinlikte minik öğrenciler de eğitimin önemine dair şiir okudu.

32 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

Uzun süren yaz tatilinin ardından Torbalı’da 32 bin öğrenci önceki gün itibari ile ders başı yaptı. İlköğretim haftası nedeniyle ilçenin en başarılı okulları arasında yer alan Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl İlköğretim Okulu’nda dün resmi tören düzenlendi. Protokolün geniş katılım gösterdiği törene veliler de katıldı. Okul Müdürvekili İsmail Eker yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın geleceği için aldığımız sorumluluğun farkındayız. Mesai arkadaşlarımızlar beraber önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da önce okulumuz ardından da ilçemizin başarı oranını artırmak için çaba sarf edeceğiz.” şeklinde belirtti.

AYNI TEMPO SÜRECEK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, yaptığı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, eğitim dünyasına ve Torbalılılara hayırlı olmasını diledi. Tosun: “Geçtiğimiz yol hem yatırımlar hem de sınavlarda başarılı bir dönem geçirdik. İlçemiz için birçok okulun inşa edilmesini sağladık ve birçok projeyi de yatırım planına dahil ettik. Yeni dönemde de aynı tempoda çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin en önemli ihtiyacı olan okul sorununu bu dönemde tamamen sonlandırmayı hedefliyoruz. Yeni dönemin bütün eğitim camiasına yeniden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

GÖRMEZ:EĞİTİMİN SORUNLARINA KAYITSIZ KALAMAYIZ

İlköğretim Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “2016-2017 eğitim Öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ediyorum. Yeni eğitim yılının Torbalı’mızda da kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum. Umarım okullarımızın ve öğrencilerimizin başarı grafiği daha da yukarılara doğru seyreder. Torbalı Belediyesi olarak her zaman okullarımızın ve öğrencilerimizin yanında olmaya, onlara destek vermeye, sorunların çözümünde beraber hareket etmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine eğitimin sorunlarına kayıtsız kalamayacağız. Yeni okullar için arsa vermeye, mevcut okullarımızın fiziki yapılarının onarımı için de destek olmaya devam edeceğiz” dedi. İbrahim DANIŞ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web