Büyük Torbalı

Başkan’dan belediye işçilerine teşekkür yemeği

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, kurumun farklı birimlerinde çalışan işçi ve yöneticilerle buluştu. Personele, attıkları her adımda Belediye’yi ve yönetimini temsil ettiklerini hatırlatarak, “Hizmet üretirken beni temsil ediyorsunuz” dedi. 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başkan’dan belediye işçilerine teşekkür yemeği
349 Görüntüleme
17 Mart 2017 - 11:25
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

 

TORBALI Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Metropolis Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde kurumun farklı birimlerinde çalışan işçi ve yöneticilerle belediyenin 3 yıllık performansını değerlendirdi, yeni hedeflerini açıkladı. Fen İşleri, Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan işçi ile yöneticilerin katıldığı yemekte konuşan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, başarının kişiye bir kişiye mal etmenin ‘ben yaptım ben başardım’ demenin asla ve asla doğru olmadığını belirterek şunları söyledi:  “Torbalı Belediyesi’ni devraldığımızda kimseyi ekmeğinden etmeye değil, ekmeği büyütmeye geldik demiştim. Bugün geldiğimiz noktada yüzlerce bireyden oluşan büyük bir aile olduğumuzu görüyorum. Görevde bulunduğumuz bu 3 yıl içinde birlikte çok büyük işlere ve başarılara imza attık.
“ANLAYIŞLI VE NAZİK OLUNMALI”

Personele, attıkları her adımda Belediye’yi ve yönetimini temsil ettiklerini hatırlatan Başkan Görmez, “Her karede olağanüstü çabanız, emeğiniz, fedakârlığınız var. Sizler attığınız her adımda, yaptığınız her işte aynı zamanda bizleri de temsil ediyorsunuz. Onun için sizlerden ricam Belediye hizmeti sunduğumuz vatandaşlara karşı her zaman anlayışlı ve nazik olmanız yönündedir. Sizin her davranış Belediye Başkanını onun ilkelerini temsil ediyor. Kuruma ait bir aracı kullanıyorsanız en çok kurallara uyan siz olacaksınız. Hizmet üretirken, vatandaşın işini görürken, ihtiyaçlarını giderirken beni temsil ediyorsunuz” dedi.
“YOLA ÇIKTIĞIMIZ SİYASİ KADRO”

Belediyenin başarısının arkasında büyük bir kadronun olduğunu söyleyen Görmez, “Birlikte yola çıktığımız siyasi kadrolarımız var. Hepsinin bu başarıda çok büyük katkılarını görüyoruz. Bizim aramızdaki o ilk heyecan asla bitmedi, aynı duygularla yola devam ediyoruz.  Koşarken yorulanlar, azıcık geride kalanlar tabi ki olacaktır.  Burada önemli olan kader birliği, gönül birliği yapmaktır.  İşçi kardeşlerim, yöneticilerim, siyasi kadrolarımızda yer alan teşkilatımın değerli mensupları hepinizde aynı kararlılığı görüyorum” şeklinde konuştu.
135 PROJEDEN ÖRNEKLER

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, biten, halen devam eden ve proje aşamasında olan toplam 135 projeden örnekler verdi. İlçede yaşanan büyük değişimi anlattı ve önümüzdeki iki yılda bu 135 projenin tamamının ya hayata geçirileceğini yada yapımlarına başlanılacağını vurguladı.
ÖZEL TEŞEKKÜR

Ak Parti İzmir Milletvekili Torbalı’nın çalışkan evladı Mahmut Atilla Kaya’nın Ankara’ya ulaştırılan bütün projeleri sahiplenerek sonuca ulaşmasında büyük katkıda bulunduğunu vurgulayan Başkan Görmez, “Sayın Kaya başta olmak üzere, İlçe Başkanıma, kadın kolları, gençlik kolları başkanıma; beni hiç yalnız bırakmayan Belediye meclis üyelerime, teşkilatımızın bütün mensuplarına, bize güvenen ve hep yanımızda olan Torbalı halkına  teşekkür ederim”  dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web