Büyük Torbalı

Kaliteli eğitim

Bölgenin en büyük okul projesi olan Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni binasının 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmet vereceği öğrenildi. Bölgenin en donanımlı İmam Hatip Lisesi olma özelliğini taşıyan okul, 500 civarında öğrenci kapasitesine sahip.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kaliteli eğitim
324 Görüntüleme
02 Temmuz 2019 - 19:21
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

DENEYİMLİ öğretmen kadrosu ve 1975 yıllarından bu yana vermiş olduğu tecrübesiyle binlerce öğrenciyi hayalinde ki üniversiteye yerleştiren, birçok bürokrat, akademisyen ve kariyer sahibi bireyler yetiştirten Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi, bölgenin en büyük okul projesi ile önümüzde eğitim öğretim yılı lise öğrencilerine eğitim verecek. Muratbey Mahallesinde bulunan okul yaklaşık 11 dönümlük arazide 24 derslik planlamasıyla hayata geçiriliyor. İzmir’in Güney bölgesinin en donanımlı İmam Hatip Lisesi olma özelliğini taşıyan okul, 500 civarında öğrenci kapasitesi olması hedefleniyor. Verilen eğitimin kalitesi tam donanımlı binada sağlanan imkânlar ile öğrenciler için ilk tercihler arasında yer alıyor.

KALİTELİ EĞİTİM

1975 yılından bu yana hizmet veren Torbalı Anadolu İmam Lisesi, yeni binası ile öğrencilere hizmet vermek için gün sayıyor. Sosyal projelerde ismini duyuran okul örnek davranışları ve projeler ile ismini duyurdu ‘Engelsiz Torbalı Tarihi ve Gençlik’,  ‘Müminler Ancak Kardeştirler’, ‘Gençlik Çalıştayı’,  ‘TÜBİTAK projeleri’,  sosyal kültürel ve sportif faaliyetler ve yarışmalarda ki başarısı ile gündeme gelen Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi ulusal ve yereldeki birçok başarı ile adını duyurdu.

MİMARİDE TÜRK-SELÇUKLU SANATINDAN İZLER

Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk-Selçuklu duvar süslemeleri ile bezenmiş duvarları, tüm görkemiyle, İzmir’in en büyük İmam Hatip lisesi söylemini tasdikler nitelikte. Mimari tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan lise yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere hizmet vermesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

ÖĞRENCİLER İÇİN HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Geniş bir kütüphaneye sahip olan Anadolu İmam Hatip Lisesi, birçok yenilikleri bünyesinde barındıracak. Öğrenciler, laboratuvarlarda ki mevcut bilgisayarlara bağlanarak bilgiye rahatlıkla ulaşabilecek. Okul bünyesinde yer alan sosyal odaları da her öğrenciye birebir öğrenme imkânı sunacak. Öğrenciler etüt kabinlerinde bilgisayar ve ses sitemine sahip olacaklar. Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi aynı zamanda bir kültür merkezi gibi de kullanılarak, öğrencilere sosyal bir paylaşım ortamı da sunacak.

ERİŞİLEBİLİR BİR KOMPLEKS

Öğrencilerin yatılı olarak eğitimlerine devam etmelerine olanak sağlayan yurt bloğunda engelli öğrenciler için de her şey düşünülmüş. Okul, engelli erişilebilir standartlarına uygun olarak inşa ediliyor. Eğitim kompleksinin her yerinde engelli öğrenciler her hangi bir yardım almadan özgürce hareket edebilecek.

ÜNİVERSİE TERCİHLERİNDE BAŞARILI ÖĞRENCİLER

Marmara Üniversitesi İlahiyat başta olmak üzere birçok alanda kaliteli eğitimi ile öğrencilerinin çoğunu iyi bir üniversiteye yerleştiren Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Polis Akademisi, Hava Harp okulu olmak üzere bu ülke için milli değerlerine bağlı birer vatandaş olarak yetiştirmeye devam ediyor. Üniversite sınavlarında ise gösterilen başarılar oldukça fazla sözelde ilk 1500 öğrenci içine girmeyi başaran öğrenciler üniversite yerleşiminde kolaylıkla yerleşim sağladılar.

BAŞARILARIN ADRESİ TORBALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

“Genç Bilâller” Ezan Okuma Türkiye 4. Lüğü,

“Genç Sadâ” Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge 2.liği,

“Genç Bilâller” Ezan Okuma İzmir İl 1.liği,

“Kur´an-ı Kerimi Güzel Okuma”  İzmir İl 1.liği,

“Genç Hatipler Minberde” Hutbe Okuma İzmir İl 1.liği,

“Kur’an’ın Genç Muhafızları” Hafızlık İzmir il 3.lüğü,

“Üniversite sınavlarında sözelde ilk 1500 öğrenci yerleştirme”

“Masa tenisi” İzmir il 3.lüğü,

“19 Mayıs Kupası masa tenisi” İlçe 2.liği,

“27 Aralık Kros” ilçe 2.liği,

“Cumhuriyet Kupası masa tenisi”  İlçe 3.lüğü,

Ayşenur Tekel

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web