Büyük Torbalı

Pandemi sürecinde, halk sağlığını koruma anlamında önemli çalışmalara imza atan ve salgının ortaya çıktığı ilk günkü gibi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Torbalı Belediyesi, özellikle çocuk oyun parklarında kullanılması için yeni bir makine üretti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
244 Görüntüleme
26 Ekim 2020 - 15:20
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Pandemi sürecinde, halk sağlığını koruma anlamında önemli çalışmalara imza atan ve salgının ortaya çıktığı ilk günkü gibi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Torbalı Belediyesi, özellikle çocuk oyun parklarında kullanılması için yeni bir makine üretti. Bir kamyonete ya da traktöre kolay bir şekilde yüklenerek kullanılabilinen tazyikli su ve dezenfekte su makinesi ile artık ilçedeki parklar kolay bir şekilde bol su ile yıkanabiliyor. Daha önce tulumba yardımıyla dezenfekte edilen parklar artık Torbalı Belediyesi’nin bizzat ürettiği makine ile kolay bir şekilde detaylı temizleniyor. Belediye çalışanlarından Önder Öge öncülüğünde üretilen yeni makine kullanılmaya başlandı.

130 BİN LİRALIK CİHAZ 20 BİNE MAL OLDU

Emsalleri 130 bin lira civarında olan, jeneratör, komresör, tank ve yıkama-köpük makinesinin birleşimi oluşan yeni cihaz 20 bin liraya mal edildi. Aynı cihazdan 2 tane üreten belediye birini de Ayrancılar’daki parklarda kullanılması için Ayrancılar’a gönderdi. Özellikle koronavirüs nedeniyle önemi daha da artan hijyen adına bu çalışmayı yapan ve artık ilçedeki 190’ı aşkın parkı daha detaylı bir şekilde temizleyecek olan Torbalı Belediyesi, bundan sonra çocukların daha sağlıklı bir şekilde oyun gruplarında oynamasını sağlamış olacak. Belediyenin bu adımı, en çok da aileleri sevindirdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web