Büyük Torbalı

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları başlattıkları yardım kampanyası ile İzmir depreminde mağdur olan vatandaşlara yardım ellerini uzattılar

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
399 Görüntüleme
09 Kasım 2020 - 15:12
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İzmir’de meydana gelen depremde evlerini kaybeden vatandaşlara Torbalı’dan yardım yağıyor. Son olarak Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları başlattıkları yardım kampanyası ile depremzedelere yardım eli uzattılar. Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü İbrahim Şimşek koordinasyonunda toplanan yardımlar, bölgede bulunan AFAD ekiplerine teslim edildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI DEPREMZEDELERİN YANINDA

Sağlık çalışanları olarak depremzedelerin her zaman yanında olduklarını belirten Şimşek, “Evleri yıkılan ya da evleri hasar gördüğü için çadırlarda kalmak zorunda olan vatandaşlarımız var. Onlara destek olmak maksadıyla başlattığımız yardım kampanyasında acil ihtiyaç malzemeleri başta olmak üzere elektrikli battaniye gibi temel ihtiyaç malzemelerini depremzedelere ulaştırdık. Sağlık çalışanlarımızı gösterdikleri bu duyarlılıktan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BİR ALKIŞ DAHA

Pandemi sürecinde büyük bir özveri ile çalışarak milletimizin gönlünde taht kuran sağlık çalışanları, deprem bölgesindeki çabaları ile bir kez daha kötü gün dostu olduklarını gösterdiler. Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Müdürü İbrahim Şimşek, yardım kampanyasına destek veren personeline teşekkür etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web