Büyük Torbalı

Şoförler odası Cıva ile devam dedi

Torbalı’da uzun süredir merakla beklenen Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda seçim gerçekleşti. 16 yıldır başkanlık görevini yürüten Cıva İsmail Akman güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Şoförler odası Cıva ile devam dedi
299 Görüntüleme
09 Ocak 2022 - 19:03
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Torbalı’da uzun süredir merakla beklenen Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda seçim gerçekleşti. beyaz listenin adayı mevcut başkan Cıva İsmail Akman, mavi listenin adayı Musa Yukarı’nın ekibinde yer alan Hüseyin Hascanlı, kırmızı listenin adayı ise Ali Rıza Çolak oldu. 12:00’da başlayan seçim saat 17:00’da son buldu. Büyük heyecana sahne olan seçimi kazanan isim ise 16 yıldır Şoförler Odası başkanlığını yapan Cıva İsmail Akman oldu. Kıran kırana geçen seçim yarışında beyaz liste ile Akman 362 oy mavi liste 196 oy kırmızı liste ise 104 oy alırken 22 oy ise geçersiz sayıldı. Böylelikle Cıva İsmail Akman beşinci defa Şoförler Odası başkanı oldu. Seçimi kazanan Akman tebrikleri kabul ederken kendisini ilk tebrik eden kişi ise kırmızı liste ile seçime giren Ali Rıza Çolak oldu.

AKMAN: ÖLENE KADAR BEN BU İŞİN BAŞINDAYIM

Akman seçim sonrası yaptığı açıklamada “Emeği geçenlere teşekkür ederim. İnann ki Cıva İsmail Akman olarak kşiliğimi bozmadım. Ben bu işi bugün yapmıyorum. Ölene kadar ben bu işin başındayım. Atılmadık iftira kalmadı. Ben odaya gelen Torbalı şoförünü bırak Türkiye’nin dört bir yanından gelenlere hizmet ediyoruz. Benim kimseye dargınlığım yok.Torbalı’da yaşayan herkes başımızın tacıdır. Bana inanıpta 16 yıldır yanımda olan yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Aynı şekilde devam ediyoru. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web