Büyük Torbalı

SP: Seçim değil, Geçim İttifakı

Genel Merkez kararı ile ülke genelinde başlatılan ‘Geçim İttifakı’ çalışmaları doğrultusunda Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran Torbalı’ya gelerek düzenlediği basın açıklamasının ardından Torbalı esnafına bir dizi ziyaretlerde bulundu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SP: Seçim değil, Geçim İttifakı
600 Görüntüleme
20 Eylül 2021 - 18:00
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Saadet Partisi Torbalı İlçe Örgütü, genel merkezde alınan karar doğrultusunda Türkiye genelinde ‘Geçim İttifakı’ adı altında başlattığı esnaf ziyaretleri çalışmaları kapsamında İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran’ın katılımıyla Eski Belediye Meydanı’nda bir basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasının ardından Kazım Dirik ve Hürriyet Caddesi’nde bulunan esnafları ziyarete eden Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Saadet Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeki Kavak ve beraberlerindeki Saadet Partisi il ve ilçe yöneticileri, ellerindeki veri ışığında esnafın halinin her geçen gün daha da kötüye gittiğini ifade ettiler.

“ÜLKENİN GERÇEK GÜNDEMİ GEÇİM DERDİ”

Düzenlenen basın açıklamasında konuşan Erduran, “Türkiye’de insanlar işsizlik ve yoksullukla boğuşuyor. Bu nedenle ülkenin en önemli gündemi geçim derdidir, bu nedenle başlatmış olduğumuz çalışmaya verilen “Geçim İttifakı” ismi son derece manalıdır. Düzenlediğimiz saha çalışmalarının yanı sıra Esnaf, Çiftçi ve İşçi Kongreleri şeklinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetler çare, çözüm ve önerilerin dile getirildiği önemli toplantılardı. Biz herkesin ‘önce seçim’ dediği bu ortamda ‘önce geçim’ diyoruz. Önceliğimiz geçim sorunudur. Görüş, parti farkı gözetmeden toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyor ve ülkenin en yakıcı sorunu için ittifak yapıyoruz. Bu nedenle de diyoruz ki; adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere hayır diyen herkesle hepimizin gerçek gündemi için Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz.” dedi.

 

GEÇİM İTTİFAKI’NA KATILIM ÇAĞRISI YAPTI

Düzenlenen basın açıklamasının ardından Saadet Partisi Torbalı İlçe Başkanı Zeki Kavak ve beraberindeki partililerle esnaf ziyaretlerinde bulunan Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, esnafın pandemiden bu yana çok zor durumda olduğu tespitinde bulunurken, sorunun kaynağı noktasında hükümet politikalarını işaret etti. Esnafın bu süreçte yalnız bırakıldığı gibi yurttaşların da yalnız bırakıldığını ve bir buçuk yıllık süreçte ülkedeki borçlu sayısı ve borç miktarının 10 katına çıktığının altını çizdi. Erduran ziyarette bulundukları esnaflara geçim ittifakına katılma çağırısı yaptı. SİNAN TEKDEMİR

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web