Büyük Torbalı

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Torkos Pazar’da 3 puan arayacak

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Torkos Pazar’da 3 puan arayacak
262 Görüntüleme
12 Kasım 2010 - 22:24
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Torbalispor, yarin saat 13.30’da Pazar Ilçe Stadyumu’nda rakibiyle karsi karsiya gelecek. Rakibin defans blogundaki aksaklik, hizli çikan Torbalispor için büyük sans. Teknik Direktör Aksu: 11 kisilik aslan kadromuz sahada vargüçleri ile mücadele edecek

SPOR Toto 3. Lig 3. Grup’ta 11. hafta karsilasmalarinda Torbalispor, Pazarspor’a konuk oluyor. 6 hafta sonra galibiyetle tanisan Kirmizi Beyazli ekipte tek hedef galibiyetleri seri haline dönüstürmek. Bu yoldaki ilk rakip ise ligin zayif takimlarindan Pazarspor. 8 puanla 15. sirada yer alan takim, üst siralara çikmak için mücadele ediyor. Yarali aslan misali kendi sahasinda saldiracak olan Pazarspor, Torbalispor’u zorlayacaktir. Ancak deplasmanlarda sergiledigi performansla büyük begeni toplayan ve önemli sürprizlere imza atan Torbalispor, Pazar karsisinda da galibiyet hedefliyor.

11 ASLAN PARÇASI SAHADA OLACAK
KARSSPOR’U 1-0 yenerek 6 haftadir devam eden kötü gidisi sonlandiran Torbalispor, bu galibiyetle rahat bir nefes aldi. Uzun süredir idman yapmayan takimdaki kondisyonu arttirmak için hafta boyunca siki bir çalisma yapan Kirmizi Beyazli ekip, Pazar’a çok iyi bir sekilde bilendi. Haftalardir galibiyet hasretine Karsspor karsisinda son verdiklerini söyleyen Teknik Direktör Mustafa Aksu: “Bu galibiyet üzerimizdeki yenememe psikolojisini de sona erdirdi. Takimdaki cezali ve sakat oyuncularimin dönmesiyle birlikte kadro zenginligine yeniden ulastik. Ben bile hangi futbolcuyu nerede oynatacagima karar veremedim. Ama Torbalispor’u en iyi sekilde temsil edecek 11 kisilik aslan parçalari sahadaki yerlerini alacaktir”

UST SIRALARA TIRMANMAK ISTIYORUZ

DUN Pazarspor maçi için yola çikan Torbalispor, yarin saat 13:30’da Pazar Ilçe Stadyumu’nda rakibiyle karsi karsiya gelecek. Zorlu 90 dakikayi Cüneyt Bakiroglu, Ahmet Sansli, Oguzhan Senler ve Gündogdu Yigit hakem dörtlüsü yönetecek. Her iki takimin da 8 puani bulunurken, Pazarspor golcü kimligi disinda kalesinde gördügü gollerle de gruptaki en fazla gol yiyen takimlardan bir tanesi. Rakibin defans blogundaki aksaklik, hizli çikan Torbalispor için büyük bir sans. Kontra ataklarla etkili olabilen Torbalispor, ilk yarida bulacagi bir golle karsilasmadan zaferle ayrilmak üçin çok büyük bir yol kat eder. Hafta boyunca siki bir idman gerçeklestirdiklerini söyleyen Aksu: “ Bu hafta önemli bir maça çikacagiz. Rakibimizin de en az bizim kadar  puana ihtiyaci var. Pazarspor’un saha ve seyirci avantaji var. Ancak biz de deplasmanlarda iyi mücadele ediyoruz. Bu basarimizi Pazarspor karsisinda da devam ettirmek istiyoruz. Ayrica galibiyet serisine ihtiyacimiz var. Bu hafta galip gelerek hem üst siralara tirmanmak hem de takim içindeki morali yükseltmek istiyoruz” diye konustu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web