Büyük Torbalı

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Heyecan kaldigi yerden

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Heyecan kaldigi yerden
247 Görüntüleme
21 Ocak 2011 - 22:02
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Spor Toto Uçüncü Lig’de ikinci yari, pazar günü yapilacak karsilasmalarla start aliyor.  Torbalispor, kendi evinde yarin saat 13.30’da Zeytinburnuspor’u agirlayacak. Torkos, iyi baslangiç yapmak istiyor

10 gün önce ikinci yari hazirliklarina baslayan Torbalispor, yarin ikinci yaridaki ilk maçina çikiyor. Devre arasinda zor günler geçiren ve mevcut kadrodaki birçok oyuncusunu kaybeden Kirmizi Beyazli ekip, Zeytinburnuspor karsilasmasi için tüm hazirliklarini tamamlayip maç saatini beklemeye basladi. Ligin ilk yarisinda oynanan müsabakada Torbalispor rakibini, deplasmanda 10 devirerek sezona iyi bir baslangiç yapmisti. Ayni baslangici ikinci yarida da yapmak isteyen Kirmizi Beyazli ekip, kendi sahasi ve seyircisi önünde galip gelmeyi hedefliyor.

DEVRE ARASI ÇOK ZORLU GEÇTI

20102011 sezonu ikinci yarisi bu hafta oynanacak olan maçlarla yeniden basliyor. Ilk yarisi 23 Aralik tarihinde oynanan maçlarla sona eren Spor Toto Uçüncü Ligde ikinci yari, pazar günü yapilacak karsilasmalarla start aliyor. Torbalispor da pazar günü ikinci yarinin ilk maçina çikacak. Uçüncü Lig Uçüncü Grup’ta mücadele eden ve ilk yariyi 6 galibiyet, 4 maglubiyet, 7 beraberlik sonucunda 19 puanla 14. sirada tamamlayan Kirmizi Beyazli ekip, ikinci yarida ligde kalma mücadelesi verecek. Devre arasinda yasanan maddî kriz nedeniyle transfer yasagi getirilen ve elindeki 9 oyuncusunu kaybeden Torkos, altyapidan yapilan takviyelerle yoluna devam ediyor. Önceki gün devre arasindaki ilk hazirlik maçinda Dikilispor ile karsilasan ve 71 sonuçla galip ayrilan Torbalispor, lige henüz hazir görüntüsü vermedi. Ancak takimin uyum içerisinde oynamasi ve mücadele gücünün yüksek olmasi teknik ekibi sevindirdi.

ILK 20 DAKIKA  ÖNEMLI

IKINCI yari hazirliklarina geç baslamalarina ragmen geçen süre içerisinde iyi bir sekilde çalistiklarini söyleyen Teknik Direktör Mustafa Aksu: “Özellikle futbolcularimin kondisyon eksiklerini giderme yolunda idmanlar yaptik. Ikinci yariya tam anlamiyla hazir degiliz ama sahada elimizden gelenin en iyisini de yapmaya haziriz. Zeytinburnuspor sahaya kazanmak için çikacak. Çünkü en alt siradan kurtulmak için 3 puana ihtiyaci var. Hücum futbol oynayacak olmasi elimizi güçlendiriyor. Maçin ilk dakikalarinda öne geçmemiz halinde çikacagimiz kontrataklarla farki açabiliriz. Bu nedenle yarinki maçta ilk 20 dakika çok önemli. Zaten bunun önemini futbolcularimla yaptigim toplantida dile getirdim” diye konustu.

ZEYTINBURNUSPOR’A EMRE DOPINGI

PAZAR günü Yedi Eylül Stadyumu’nda oynanacak olan karsilasma saat 13.30’da baslayacak. Ligde su ana kadar sadece bir galibiyet elde eden ve 3 puanla grubun son sirasinda yer alan Zeytinburnuspor, Fenerbahçe Kulübü’nün ve Milli Takim’in yildizi ve eski futbolcusu Emre Belözoglu’nun destegiyle ikinci yariya çok iyi bir sekilde hazirlandi. Belözoglu takima verdigi maddî destekle rahat bir nefes almasini sagladi. Ilk yariya göre kadro açisinda daha iyi bir durumda olan takimdaki oyuncularin moralleri de bir hayli yüksek. Alt siralardan kurtulmak isteyen Zeytinburnu, sahaya mutlak galibiyet için çikacak.

Mustafa Aksu:
“Özellikle futbolcularimin kondisyon eksiklerini giderme yolunda idmanlar yaptik. Ikinci yariya tam anlamiyla hazir degiliz ama sahada elimizden gelenin en iyisini de yapmaya haziriz.”

MINI YORUM

Futbola verilen 1 aylik ara nihayet sona eriyor. Hafta sonu yapilacak olan maçlarla heyecan kaldigi yerden devam edecek.  Takim zor durumda ve küme düsme ihtimali de göz önünde bulundurulmali. Takimimizin düsmemesi için herkes tasin altina elini koymali. Yoksa milyonlarca lira harcasak da bir daha 3. Lig’e çikamayiz. Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web