Büyük Torbalı

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Miniklerde hedef yine sampiyonluk

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Miniklerde hedef yine sampiyonluk
353 Görüntüleme
28 Haziran 2014 - 8:42
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Geleneksel olarak her yil Bucaspor tarafindan düzenlenen futbol turnuvasi 7 Temmuz tarihinde basliyor. Torbali Bucaspor Futbol Okulu da turnuvaya katilmak için antrenmanlarini sürdürüyor.

 

TORBALI Bucaspor Futbol Okulu, 7 Temmuz tarihinde Izmir’de düzenlenecek olan Bucaspor Futbol Turnuvasina katilacak. Her yil Izmir Bucaspor tesislerinde düzenlenen futbol turnuvasina katilan Torbali Bucaspor, hazirliklarina ara vermeden devam ediyor. Haftanin 5 günü antrenmanlarini sürdüren ve turnuvada sampiyon olmak için çok çalistiklarini söyleyen Özgür Çekinkaya, bu sezon Izmir’de Torbali olarak damgalarini vuracaklarini söyledi.

HEDEF SAMPIYONLUK

Geçtigimiz yillarda 2 kategoride sampiyonluga ulasan Torbalili sporcular, bu yilda 6 kategorilerin hepsine katilip sampiyon olmak istediklerini söyledi. 7 Temmuz’da baslayacak olan turnuva 1 hafta sürecek. 1 hafta içerisinde kategoriler belirlenip, müsabakalar düzenlenecek. Basarili olan takimlar sampiyonluklarini ilan ederken, basarili futbolcular ise antrenörler tarafindan izlenip akademiye seçilecek. Torbali Bucaspor, geçtigimiz yillarda 5 futbolcusunu akademiye göndermisti.

MINIKLER BIZLER IÇN ÇOK ÖNEMLI

TURKIYE Futbol Federasyonunda 7 yas kategorisini destekliyor. Geçen yil ilk kez 11 yas grubu ligleri düzenleyen futbol federasyonu, futbol okullarinda açilan 7 yas grubu kategorilerini de destekliyor. Bu kapsamda Torbali’da sadece Bucaspor Futbol Okulunda 7 yas ögrenciler bulunuyor. Haftanin belirli günlerinde hali sahaya gelen ögrenciler, antrenörleri Uzay Akgül tarafindan egitiliyor. Ögrenciler ilk kapsamda pas verme, sut çekme, taktik çalismasi ve kondisyon çalismasi düzenledi. Önümüzdeki günlerde farkli çalismalara imza atacaklarini dile getiren Akgül, gelecegin yildizlari bu sekilde hazirladiklarini ifade etti.

ÇOK IYI HAZIRLANIYORUZ

FUTBOL okulu bünyesinde bulunan genç yetenekler taktik ve kondisyon antrenmanlarinin ardindan çift kale maç yaparak top tekniklerini gelistiriyorlar. Bucaspor’un son yillarda yükselen basarisinin kaynaginda alt yapilardan yetisen oyuncularin oldugunu belirten Torbali Bucaspor Futbol Okulu Antrenörü Uzay Akgül, “Isimizi sansa birakmadan çalisiyoruz. Çok yetenekli oyuncularimiz var ve her geçen gün yeteneklerini gelistirmeye devam ediyorlar. Futbol okulumuzdan Türk futboluna önemli katkilarda bulunacak oyuncular yetisecektir. Bu kapsamda Temmuz ayinda düzenlenecek olan turnuvaya da çok iyi bir sekilde hazirlaniyoruz.” seklinde konustu

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web