Büyük Torbalı

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Çaybaşı top başı yapacak

Çaybaşıspor, 2016-2017 futbol sezonunu bugün açıyor. Bugün itibariyle idmanlara başlayacak olan bordo mavili kulüp, lige hazır olmak için büyük çaba sarf edecek.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Çaybaşı top başı yapacak
156 Görüntüleme
27 Temmuz 2016 - 9:50
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Lig’e düşük bütçesine, karanlıkta yaptığı idmanlara rağmen çıkmayı başaran Çaybaşıspor bugün top başı yapacak. Torbalıspor’la birlikte ilçemizi Süper Amatör Lig’de temsil edecek olan Çaybaşıspor, bugün yeni sezon hazırlıklarının ilkini gerçekleştirecek. Yedi Eylül Stadı’nda gerçekleşecek olan idmanda alt yapıdan çok sayıda topçunun katılması bekleniyor. İdman Teknik Direktör Ali Yılmaz kontrolünde gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl tarih yazan kadrodan yine birçok ismin antrenmanda olacağı öğrenildi.
ALİ HOCA TAKİPTE
1.Amatör Lig’de sürpriz oynadığı futbolla bir üst lige çıkmayı başaran Çaybaşıspor, bugün idmanlarına başlıyor. Kondisyon ağırlıklı gerçekleşecek olan idmana alt yapıdan ve şampiyon kadrodan isimlerin katılması bekleniyor. Kulüp yöneticilerinin de olacağı ilk idmanda Teknik Direktör Ali Yılmaz takımın durumunu görecek. Yeni futbolcularını da tanıma fırsatı bulacak olan Yılmaz, bu yıl sürprizlere yer vermek istemiyor. Ligde kalıcı olacak bir takım oluşturmayı planlayan Yılmaz’ın taktik ağırlıklı çalışmalara ilerleyen günlerde başlayacağı ifade edildi.
TARAFTAR VURGUSU
Düşük bütçesine rağmen ligde kalıcı olacak bir kadro kurmayı hedefleyen Çaybaşıspor’da moraller üst düzeyde. Ağustos ayının sonuna doğru başlayacak olan lige hazır olmak için antrenmanlara önem veren kulüp, futbolcu arayışlarını da sürdürüyor. Taraftarın da desteğini bu yıl alarak büyük başarılara imza atmak istediklerini söyleyen kulüp yöneticileri, “İdmanlarımıza başlıyoruz. Kadromuz henüz tam hazır değil. Yeni takviyelerle şampiyonluğu isteyen bir takım kuracağız. Çaybaşıspor’un hedefi her zaman bir üst lig olmuştur. Bu çerçevede çalışacağız. Taraftara her zaman ihtiyacımız var. Onların arkamızda olduğunu bilmek bizi daha da motive edecektir” dedi. İbrahim DANIŞ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web