Büyük Torbalı

Siyaset ve iş dünyasının başarılı ismi: Veli Kaçar

İnşaat sektöründe yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Veli Kaçar, siyasette de oldukça aktif. MHP Teşkilat Başkanlığı görevini sürdüren Kaçar, hastane bölgesinde 2 yeni proje yapacaklarını söyledi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Siyaset ve iş dünyasının başarılı ismi: Veli Kaçar
493 Görüntüleme
13 Şubat 2017 - 13:31
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

 

 

Hem siyasette hem de iş dünyasında başarılı bir şekilde yoluna devam eden Veli Kaçar, Veka İnşaat ile yatırımlarına devam ediyor. MHP İlçe Teşkilat Başkanı ve aynı zamanda Veka İnşaat’ın sahibi olan Veli Kaçar, Torbalı’nın gelişimi adına üzerine düşen ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi. Buca ve Torbalı’dan sonra Menderes’e de yatırım yapan firma, 250 yataklı yeni devlet hastanesinin bulunduğu bölgeye de iki farklı proje inşa edecek. Torbalı’ya daire almaya geldiklerini ve daha sonra buraya yatırım yapmaya karar verdiklerini dile getiren Veli Kaçar: “Torbalı’yı ve Torbalılıları gerçekten de çok sevdik. 2012’den bu yana sadece Torbalı’da yaklaşık 60 daire inşa ettik. Yatırımlarımız devam edecek. Gerek iş dünyasında gerekse de siyaset alanında gördüğümüz teveccüh de bizleri fazlasıyla sevindirmiş ve Torbalı’ya gelmenin de ne kadar doğru bir karar olduğunu göstermiştir” dedi.

BUCA VE TORBALI’DAN SONRA MENDERES

Son yıllarda büyük bir gelişimin yaşandığı Torbalı’da yatırımların ardı arkası kesilmiyor. 2000 yılından bu yana özellikle inşaat sektöründe yaşanan büyüme sayesinde, ilçenin cazibesi de giderek artıyor. Torbalı’da sayıları artan fabrikalarla birlikte yoğun bir göçün yaşanmasıyla hareket kazanan sektör, altın dönemini yaşıyor. İlçedeki müteahhit sayısı 200’ü bulurken, her ay bin adet evin tapusu el değiştiriyor. Süper lüks dairelerin bulunduğu ilçede, konutlar 20 bin ila 400 bin lira arasında alıcı buluyor. 2011 yılında Buca’da kurulan Veka İnşaat, sadece 1 yıl sonra merkezini Torbalı’ya taşıdı. Buca’da 50 konut, Torbalı’da 58 konut inşa eden firma, yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. İlçede özellikle yeni hastane bölgesinde yatırım yapacak olan Veka İnşaat, Menderes’te de 20 dairelik bir projenin startını verecek.

LÜKS KONUTLAR İNŞA EDİYOR

30 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren ve 6 yıldır da müteahhitlik yapan Veli Kaçar, 5 yıldır Torbalı pazarında boy gösteriyor. Torbalı’nın çok hızlı bir şekilde geliştiğini dile getiren Kaçar: “Bölgede kısa sürede önemli yatırımlar yaptık. Bunların arkası da gelecek. İnşaat sektörünün en hareketli olduğu bölgelerin başında geliyor. Yaptığımız konutlar oldukça lüks ve üst düzey. Kalite çıtasını daha da yukarı taşıdık. Hedefimiz, kaliteden ödün vermeden, sürekli olarak kendimizi geliştirerek yatırımlara devam etmek” şeklinde konuştu.

ŞEHİT İSİMLERİ YATIRIMLARDA YAŞAYACAK

Siyasetin aktif isimlerinden biri olan ve Torbalı siyasetinin da kısa sürede tanınan ismi haline gelen Veli Kaçar, teşkilat tarafından da kısa sürede benimsendi. Ciddi atılımlar gerçekleştiren ve ülkücü kimliği ile tanınan başarılı iş adamı, yaptığı binalardan birine Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ismini verirken, diğer iki projesinden birine şehit polis Fethi Sekin, diğerine de 15 Temmuz olaylarında şehit edilen Ömer Halisdemir’in adını verecek. Bu üç vatan evladının isimlerini ölümsüzleştireceklerini kaydeden Veli Kaçar: “Amacımız şehitlerimizi hem yad edip onlara duyduğumuz minneti göstermek hem de isimlerini ölümsüzleştirip gelecek nesillere de aktarıp öğretmek” diye konuştu.

‘TORBALI ANADOLU KİMLİĞİNİ KORUYOR’

30 yıldır MHP saflarında siyaset yapan Veli Kaçar, siyasi hayatına Çeşme’de başladı. Çeşme’nin yanı sıra Çiğli ve Buca teşkilatlarında da görev alan ve yönetim kurulu üyeliği başta olmak üzere birçok kademede bulunan Veli Kaçar, siyasi yaşamını Torbalı’da gerçekleştiriyor. Halen MHP Teşkilat Başkanlığı görevini sürdüren Kaçar, İzmir siyasetinin de tanınmış isimleri arasında yer alıyor. Torbalı’da siyasette olduğu gibi iş dünyasında da kısa sürede rüştünü ispatlayan Veli Kaçar, “Torbalı’yı gerçekten çok sevdim. İnsanlar çok sıcakkanlı ve samimi. Kısa sürede dostluklar kurmayı başardım. Torbalı, Anadolu kimliğini halen koruyan bölgelerden bir tanesi. Burada hem siyaset hem de ticaret yapmak gerçekten de büyük bir şans” diye konuştu.

 

GÖKHAN YALKALK

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web