19 yil boyunca Almanya’da isletmecilik yapan ve Türk kebap lezzetini Almanlara sevdiren Mahmut Günes, Sadik Ileri Bulvari’nda “Günes Adana Kebap ve Pide Salonu”nu açti. Günes, mart ayina özel baslattigi kampanya ile herkese kebap yedirmeyi hedefliyor
ADANA ve Almanya’da kebap restoranlari bulunan Mahmut Günes, 10 ay önce Torbali’da önemli bir yatirim gerçeklestirdi. Sadik Ileri Bulvari’ndaki 300 metrekarelik alanda hizmet vermeye baslayan “Günes Adana Kebap ve Pide Salonu”, kisa sürede kebabin adresi oldu. Isletme, “Herkes kebap yiyebilsin” diye mart ayi boyunca büyük bir indirim baslatti. Çesitli yemeklerle menü olusturan isletme, gördügü ilgiden fazlasiyla memnun. “Adana Menü+Ayrani” sadece 10 liradan satisa sunduklarini dile getiren Mahmut Günes, “Mart ayini ‘lezzet ayi’ olarak belirledik. Bu yüzden büyük bir indirim kampanyasi baslattik. Kampanyamiz sayesinde insanlar aileleriyle rahatça ve uygun fiyata yemek yiyebiliyor” dedi.
40 YILLIK AILE MESLEGI
Torbali’nin en gelismis bölgelerinden olan ve ilginin gün geçtikçe arttigi Ertugrul Mahallesi’ndeki Sadik Ileri Bulvari, yatirimcilarin akinina ugruyor. 19 yil boyunca Almanya’nin Frankfurt sehrinde isletmecilik yapan ve kebabi Almanlara sevdiren Mahmut Günes, 5 yil önce caddede aldigi 300 metrekarelik dükkâna yatirim yapmaya karar verdi. Geçtigimiz yil kollari sivayan Günes, kendisine ait dükkâni kebap salonuna çevirdi ve 10 ay önce de hizmete açti. Müsteri memnuniyetini ön planda tutan isletmenin menüsü de bir hayli zengin. Çorbadan pideye, izgara çesitlerinden kebap çesitlerine, dönerden köfteye kadar birçok lezzetin yer aldigi mekân, meshur künefesiyle de dikkat çekiyor. Adana, Urfa, patlican, domates, sarma Beyti ve et-sis gibi kebap çesitleriyle, ilçe halkina özellikle kebabi sevdirdiklerini dile getiren Mahmut Günes, “Ilçede kebap lezzetini tam anlamiyla sunan sayili isletmelerin basinda geliyoruz. Yillara dayanan deneyimle bu meslegin zirvesindeyiz ve ilçe halkina en lezzetli kebaplarimizi sunuyoruz” diye konustu.
“ADANA MENU+AYRAN” SADECE 10 LIRA
Günes Ailesi olarak yaklasik 40 yildir kebapçilik yaptiklarini dile getiren Mahmut Günes, “20 yil Adana’da, 19 yilda Almanya’da faaliyet gösterdik. Aile meslegimizi simdi de Torbali’da ifa ediyoruz. Isletmemizde kebabin ve pidenin bütün çesitleri yer aliyor. Ayrica tavuk kanadi, çöp-sis, köfte ve pirzola gibi lezzetler de yer aliyor. 10 aydir faaliyette olmamiza karsin genis bir müsteri kitlesine sahibiz. Mart ayi boyunca, ‘herkes yesin’ diye kampanya baslattik. Kampanya kapsaminda, ‘Adana menü+ayran’, ‘Urfa menü+ayran’, ‘Tavuk sis+ayran’, ‘Adana dürüm+kola’ fiyati sadece 10 lira. ‘Et döner+ayran’, çorbalar, kiymali pideler ve Antakya künefesini ise 5 liradan satisa sunuyoruz. Kampanya baslatmamiza ragmen, ürünlerin kalitesinde veya gramajinda hiçbir degisiklik yapmadik. Kampanyayi duyan geliyor. Özellikle genis aileler, bu indirimden çok memnun. Hem güzel bir gün geçiriyorlar hem de ceplerinden çok büyük paralar çikmiyor. Ilerleyen zamanda bunu devam ettirecegiz” dedi.Gökhan YALKALK