Büyük Torbalı

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

­Ser­kan Acar Tur­nu­va­si, ­ku­pa tö­re­ni ile so­na er­di

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
­Ser­kan Acar Tur­nu­va­si, ­ku­pa tö­re­ni ile so­na er­di
984 Görüntüleme
25 Haziran 2013 - 8:33
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bir haf­ta bo­yun­ca 7 Ey­lül Stad­yu­mu’n­da ger­çek­le­sen 1. Ser­kan Acar Fut­bol Tur­nu­va­si, so­run­suz bir se­kil­de son bul­du. Tur­nu­va­da de­re­ce­ye gi­ren ta­kim­lar için ku­pa tö­re­ni ya­pil­di

15 Ha­zi­ran Cu­mar­te­si gü­nü bas­la­yan ve bir haf­ta sü­ren 1. Ser­kan Acar Tur­nu­va­si, ön­ce­ki gün son bul­du. Çev­re il ve il­çe­ler­den tur­nu­va­ya ka­ti­lan Fe­ner­bah­çe Spor Okul­la­ri, 1 haf­ta bo­yun­ca tur­nu­va maç­la­ri­na çi­ka­rak hü­ner­le­ri­ni ser­gi­le­di. En iyi ta­kim­lar ise fi­nal­de kar­si­las­ti. Fi­na­list­ler geç­ti­gi­miz cu­mar­te­si gü­nü kar­si kar­si­ya gel­di. Fi­nal gü­nü­ne ef­sa­ne fut­bol­cu Ser­kan Acar­’in 2 ço­cu­gu, Tor­ba­li Kay­ma­ka­mi Ay­din Me­mük, Tor­ba­li Be­le­di­ye Bas­kan Yar­dim­ci­si Ye­ner Ul­ker, Tor­ba­li Fe­ner­bah­çe­li­ler Der­ne­gi Bas­ka­ni Il­kay Öz­tas, Il­çe Mil­li Egi­tim Mü­dü­rü Ru­hi Gün­dog­du ve Il­çe Genç­lik ve Spor Mü­dü­rü Erol Ko­yun­cu’­nun ya­ni si­ra çok sa­yi­da fut­bol­se­ver va­tan­das ka­til­di.

­Ö­DUL­LER DA­GI­TIL­DI
­DU­ZEN­LE­NEN tur­nu­va son­ra­sin­da sam­pi­yon olan ta­kim­la­ra ku­pa ve ma­dal­ya­la­ri Tor­ba­li Kay­ma­ka­mi Ay­din Me­mük ta­ra­fin­dan ve­ril­di. Tur­nu­va­nin son bul­ma­si son­ra­sin­da spor­cu­lar ve tek­nik he­yet için ku­pa ve ma­dal­ya tö­re­ni dü­zen­len­di. Tüm fut­bol­cu­la­ra ma­dal­ya ve­ri­lir­ken sam­pi­yon­la­ra ku­pa da ve­ril­di. Da­ha son­ra tek­nik he­ye­te ise pla­ket­ler ve­ril­di. Spor­cu­la­ra ve tek­nik he­ye­te ve­ri­len ödül­ler son­ra­sin­da bu tur­nu­va­yi or­ga­ni­ze eden Tor­ba­li Kay­ma­ka­mi Ay­din Me­mük, Tor­ba­li Be­le­di­ye Bas­kan Yar­dim­ci­si Ye­ner Ul­ker, Be­le­di­ye Park ve Bah­çe­ler So­rum­lu­su Me­tin Gö­zü­tok, Tor­ba­li Fe­ner­bah­çe­li­ler Der­ne­gi Bas­ka­ni Il­kay Öz­tas, Il­çe Mil­li Egi­tim Mü­dü­rü Ru­hi Gün­dog­du, Il­çe Genç­lik ve Spor Mü­dü­rü Erol Ko­yun­cu ve Fe­ner­bah­çe­li­ler Der­ne­gi Ba­sin Söz­cü­sü Ka­dir Gö­zü­tok­’a da pla­ket ve­ril­di.

“­TUR­NU­VA­DA EME­GI GE­ÇEN­LE­RI TEB­RIK EDI­YO­RUM”
­ÇEV­RE il ve il­çe­ler­den tur­nu­va­ya ka­ti­lan Fe­ner­bah­çe Spor Okul­la­ri ta­kim­la­ri, tur­nu­va­la­ri­ni ta­mam­la­di. Ya­pi­lan tö­ren son­ra­sin­da Tor­ba­li Kay­ma­ka­mi Ay­din Me­mük, bu gi­bi tur­nu­va­la­rin dü­zen­len­me­si­nin çok olum­lu ol­du­gu­nu söy­le­di. Me­mük, “Geç­ti­gi­miz ay­lar­da ha­ya­ti­ni kay­be­den Ser­kan Acar­’i dü­zen­le­nen fut­bol tur­nu­va­siy­la an­dik. Acar Ai­le­si’­nin aci­si­ni tüm Tür­ki­ye pay­las­ti. Acar­’a Al­lah’­tan rah­met, ai­le­si­ne bas­sag­li­gi di­li­yo­rum. Fut­bol tur­nu­va­si­na ge­lir­sek, çok ba­sa­ri­li bir tur­nu­va ol­du. Bu­ra­da, ka­zan­mak­tan zi­ya­de dost­luk ha­va­si es­ti. Tur­nu­va­ya ka­ti­lan tüm spor­cu­la­ri ca­ni gö­nül­den teb­rik edi­yo­rum. Tek­nik he­yet bas­ta ol­mak üze­re, eme­gi ge­çen her­ke­se te­sek­kür ede­rim” sek­lin­de ko­nus­tu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web