Büyük Torbalı

Sigara yasagi brandacilari ihya etti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Sigara yasagi brandacilari ihya etti
544 Görüntüleme
25 Kasım 2010 - 22:02
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

10 yildir Tepeköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren Savas Branda’nin genç isletmecisi Sedat Savas, kapali mekânda sigara içme yasaginin sektörü hareketlendirdigini söyledi.

IZMIR Karabaglar semtinde 25 yil hizmet verdikten sonra Tepeköy Mahallesi’nde 2000 yilinda faaliyete giren Savas Çadir Branda, ilçenin tek branda firmasi olma özelligini tasiyor. Ilçede büyük bir boslugu kapatan firma bünyesinde kamyon brandasi, pazarci semsiyesi, pazarci brandasi, seffaf kaplama, balkon perdesi, mafsallikörüklü tente gibi yüzlerce çesit ürün hizmeti ile hizmet veriyor. Firma Malbora, Sahtas, Ikon gibi büyük firmalarin branda malzemesi islerinin yapimina imza atti. Babasindan meslegi devir alan genç is adami Sedat Savas, Torbali’da branda ve çadir potansiyelinin yüksek oldugunu söyledi.

ILÇENIN TEK BRANDA FIRMASI

SAVAS Çadir Branda Tepe-köy Mahallesi Izmir-Aydin Asfalti kenarinda 10 yildir fa-aliyet gösteriyor. Firma kam-yon brandasi, pazarci branda-si, pazarci semsiyesi, seffaf kaplama, balkon perdesi, mafsalli-körüklü tente, araba kilifi, tekne brandasi, moto-siklet kilifi gibi yüzlerce çesit bulunuyor. Urünlerinin ta-mami ISO-9001 belgesine sahip olan firmanin malze-meleri yurt içi ve yurt disin-dan tedarik ediliyor. Yaptigi kaliteli islerle müsteri mem-nuniyetini göz önünde bulun-duran Savas Çadir Branda, ilçedeki Marlbora Sigara fab-rikasi, Camel Sigara Fabri-kasi, Ikon Firmasi, Ilçe Emni-yet Müdürlügü, Sahtas Fabri-kasi, Sefer Ipekli Tesisleri, Park Petrol firmasi gibi büyük isletme ve kurumlarin isleri-nin yapimina imzasini atti. Kafeler ve kahvehanelerinde seffaf branda çitalamasi yapan isletme ilçe halkindan oldukça yogun talep görüyor.

ISO BELGELI BRANDA

YAPTIGI kaliteli islerle adindan sikça söz ettiren firma Antalya, Alanya, Bodrum, Çesme, Tire, Selçuk, ve Türkiye’nin her ilinde uzman kadrosu ile hizmet veriyor. Ilçenin tek Çadir Branda firmasi olma özelligini tasiyan isletme uygun ve kaliteli hizmet anlayisi ile ilçe halkinin Izmir’deki firmalara gitmesine son verdi. Urünlerinin garantili oldugunu ifade eden firma sahibi Sedat Savas: “Urünlerimizin tamami kalite standartlarina uygun ve ISO-9001 belgesine sahiptir. Yaptigimiz isin her zaman arkasindayiz. Firmamizdan kaynaklanan sorunlarda daima garanti sunuyoruz. Ilçede faaliyete girdigimiz günden bu yana oldukça yogun talep görüyoruz. Ilçe halkinin Izmir’e gitmesine son verdik” dedi.

2011 YILINDA SHOWROOM AÇIYOR

IZMIR Karabaglar semtinde Borsa Çadir Branda olarak 25 yil faaliyet gösterdikten sonra firma yatirimlarini Torbalidan yana yapti. Babasi Mehmet Savas’tan meslegi ögrenen genç is adami Sedat Savas, meslekte hizli bir ilerleme kaydederek Izmir basta olmak üzere ülkenin her bir bölgesine hizmet veriyor. Sigara yasagindan sonra özellikle kahve ve kafelerde açilir kapanir seffaf  brandalarin satisinin patlama yarattigini dile getiren Savas: “Sigara yasagindan sonra satislarimizda büyük bir patlama yasandi. Su anda kahveler ve kafelerden çok siparis aliyoruz. Her geçen gün müsteri potansiyelimiz yükseliyor. Bunlarin yani sira seracilik yapan firmalarda yogun talep gösteriyor” dedi. 2011 yili hedeflerinin ilçe merkezinde bir showroom açmak oldugunu dile getiren Savas: “Yeni yilda ürünlerimizi ilçe merkezinde açtigimiz bir showroom satisa sunacagiz” seklinde konusarak sözlerini noktaladi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web