Büyük Torbalı

TICARET ODASI’NDAN DEV BIR HIZMET DAHA: KOSGEB Sinerji Odagi açiliyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
TICARET ODASI’NDAN DEV BIR HIZMET DAHA: KOSGEB Sinerji Odagi açiliyor
313 Görüntüleme
30 Kasım 2010 - 22:23
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

KOSGEB Sinerji Odagi’nin Izmir’deki 5. subesi bugün Torbali’da hizmete girecek. KOSGEB Baskani Mustafa Kaplan’in da hazir bulunacagi açilis, yeni dönem tesvikleri halkinda bilgi verilecek toplanti ile baslayacak

IZMIR genelinde 5 merkez ile faaliyet gösteren KOSGEB Sinerji Odagi’nin  5. birimi bugün Torbali’da hizmete girecek. Daha önce SGK ve Is-Kur’a yer tahsisi yapan Ticaret Odasi, kendi bünyesindeki bir personeli görevlendirerek ve yer tahsisi yaparak KOSGEB Sinerji Odagi’nin kurulmasini sagliyor. Sinerji Odagi’nin açilisi KOSGEB Baskani Mustafa Kaplan’in katilimiyla bugün saat 13.30’da gerçeklestirilecek. Torbali Ticaret Odasi Meclisi ‘özel’ oturumla toplanacak. Meclis Toplantisi’na konusmaci olarak katilacak olan Mustafa Kaplan, yeni dönem tesvikleri hakkinda bilgi verecek.

IZMIR’DEKI 5. MERKEZ TORBALI’YA

KUÇUK ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanligi, (KOSGEB) Izmir genelinde KOSGEB Izmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürlügü, Izmir Ege Bölgesi Sanayi Odasi Sinerji Odagi, Izmir Esnaf Sanatkâr Odalari Birligi Sinerji odagi, KOSGEB Izmir Güney Hizmet Merkezi Müdürlügü olmak üzere 4 ayri merkezde faaliyet gösteriyor. Son dönemlerde esnafa ve kobilere yönelik sagladigi cazip kredilerle gündeme gelen KOSGEB, simdi de Torbali’da yapilaniyor. Torbali Ticaret Odasi’nin girisimleri ile ilçemize KOSGEB Sinerji Odagi açiliyor. KOSGEB Baskani Mustafa Kaplan’in da hazir bulunacagi açilis, yeni dönem tesvikleri halkinda bilgi verilecek toplanti ile baslayacak, açilis ve kokteyl ile devam edecek. KOSGB Sinerji Odagi’nin Torbali’da faaliyete girmesi ile birlikte ilçedeki birçok esnaf ve orta ölçekli firmanin tesvik ve desteklemelerde daha etkin bir sekilde faydalanabilecegini, kendilerine saglanan kolayliklardan faydalanabilecegini söyleyen TTO Baskani Behçet Çinar, “5 ay önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi(TOBB)’ne ilçemizde Sinerji Odagi açilmasi için basvuruda bulunduk. Basvurumuz uygun görüldü. Daha önce yer tahsis ettigimiz SGK ve Is-Kur gibi Sinerji Odagi’na da yer tahsisi yaptik. Uyelerimizin KOSGEBin sagladigi avantaj ve destek programlarindan faydalanmasi bizleri de mutlu edecektir.” dedi.

KOSGEB’IN GÖREVI NE?

KUÇUK ve orta ölçekli isletmelerimizin küresel rekabet ortaminda güçlü olmalarini saglayan destekleme, tesvik ve kredi programlari gelistiren KOSGEB, son günlerde verdigi cazip kredilerle ön plana çikiyor. KOSGEB yetkilileri misyonlarini su sekilde açikliyor: “Ulkemizin ekonomik ve sosyal kalkinmasina katki saglamak üzere küçük ve orta ölçekli isletmelerin ve girisimcilerin, verimli ve etkin yönetilen, mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlari dogru öngören, kaliteli ürünleri zamaninda ve en uygun maliyetle insana ve çevreye duyarli olarak üreten, teknolojiyi özümseyen ve gelistiren, yenilikçi/yaratici düsünceleri rekabetçi ürün ve hizmetlere dönüstüren, uluslararasi pazarda rekabet edebilen düzeye yükseltilmesi için güçlü isbirlikleriyle destek ve hizmetler sunmaktir.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web