Büyük Torbalı

Insaata yatirim yapan kazanir

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Insaata yatirim yapan kazanir
263 Görüntüleme
15 Aralık 2010 - 5:50
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Yapi malzemeleri alaninda ilçenin önde gelen isimleri arasinda olan Küçüker Yapi Market’in sahibi Fahrettin Küçük, hizli trenin Torbali’ya gelmesi ile insat sektörünün sahlanacagini söyledi.

ILÇEDE 1973 yilindan bu yana faaliyet gösteren Fahrettin Küçük Yapi Market firmasi ilçede insaat sektörünün büyük bir bölümüne hitap ediyor. Firma Ege Seramik, Ege Yildiz, Lider Banyo Urünleri, Adel Batarya, Ege Mark Batarya, Serflor Parke, Marshall Boya, Filli Boya gibi dev markalarin bayiligini elinde bulunduruyor. Firma Torbali’nin yani sira Tire, Selçuk, Ödemis, Bayindir ilçelerinde insaat sektörüne hitap ediyor. Torbali’da insaat sektörünün hizli bir sekilde büyüdügünü dile getiren firma sahibi Fahrettin Küçük, metro ve yapilacak olan hastanenin ilçeyi saha kaldira-cagini dile getirdi.

9 BIN KALEM URUN SATISI

TORBALI’da uzun yillardir faaliyet gösteren Fahrettin Küçük Yapi Market firmasi her geçen gün insaat sektöründe büyüyen firmalar arasinda yerini aliyor. 41 yildir ticaret hayatinda olan firma sahibi Fahrettin Küçük, ilk olarak aile sirketi olan Küçükler Nakliyat olarak ticaret hayatina basladi. 1990 yilina kadar hem nakliyat hem de insaat malzemeleri satan Küçük, ilerleyen yillarda aile sirketi ortakligindan ayrilarak Izmir-Aydin Asfalti yolu üzerinde Fahrettin Küçük Yapi Market firmasini kurdu. 2.5 yil bagimsiz ticaret yapan Küçük, su anda ilçedeki insaat yapan firmalarin büyük bölümüne malzeme tedarik ediyor. Ilçenin yani sira Bayindir, Tire, Ödemis, Selçuk gibi ilçelerdeki insaat firmalarina da toptan ve perakende ürünler satiyor. Fir-ma 800 metrekare kapali, 1400 metrekare kapali depo, 1500 metrekare açik alan ve 300 metre kare otoparki ile hizmet veriyor. Firma bünyesinde 3’ü idarî per-sonel olmak üzere toplam 13 personel çalisiyor. 9 bin kalem ürün yelpazesi ile satislarini sürdüren firma, Ege Seramik, Ege Yildiz, Lider Banyo ürünleri, Adel Batarya, Ege Mark Batarya, Gerçek Musluk Sanayi Bataryasi, Fildisi Batarya, Serflor Parke, Marshall Boya, Filli Boya, Asboy Boya, gibi taninmis firmalarin bayiligini elinde bulunduruyor. Bunlarin yani sira firma bünyesinde, Orçun Çelik Kapi, Aygips Alçi gibi ins-aat sektöründe A’dan Z’ye tüm satislari gerçeklestiriyor.

INSAAT SEKTÖRU SAHA KALKACAK

INSAAT sektörünün hizla ilerledigi ilçemizde bir çok firma ins-aat yapan müteahhit firmalara ürünlerini sunuyor. Her geçen gün hizla büyüme kaydeden firmalar yatirimlarini Torbali’dan yana kullaniyor. Fahrettin Küçük Yapi Market Firmasi, ilçenin yani sira civar ilçelerin insaat sekörünü de elinde bulunduruyor. Torbali’daki bir çok firmaya hitap ettiklerini ama bir o kadarda firmanin ürün tedariki için Izmir’i tercih ettiklerini dile getiren firma sahibi Fahrettin Küçük: “Torbali-daki müteahhit firmalarin bir kis-mi Izmir’deki firmalari tercih ediyor. Bizim firma olarak hedefimiz insanlarimizi is adamlarimizi di-sari göndermemek. Bundan dolayi her geçen gün ürün yelpazemizi genisletiyoruz. Sadece Torbaliya degil diger ilçelere de hitap ediyoruz” dedi. Hizli tren ve yeni bir hastanenin Torbali’yi saha kaldiracagini ifade eden firma sahibi Fahrettin Küçük: “Hizli tren ve yapilacak olan hastane ilçeyi saha kaldiracak. Su andaki firmalar çok akilli bir yatirim yapiyorlar. Ayrica yapilan tüm yeni binalarin hepsinde otopark ve yasam alan-lari mevcut. Ilerleyen dönemlerde insaat sektörü daha da canlanacak” seklinde konusarak sözlerini noktaladi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web