Büyük Torbalı

Izmir ilçeleri arasinda bir ilk

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Izmir ilçeleri arasinda bir ilk
330 Görüntüleme
15 Aralık 2010 - 6:03
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.


KREDILI EGITIM TANITILDI: Tanitim toplantisini ABIGEM Izmir Program yöneticisi Umit Evren, TTO Meclis Baskani Abdulvahap Olgun, TTO Yönetim Kurulu Baskani KOBI uzmani Ömer Özkul gerçeklestirdi

TORBALI Ticaret Odasi (TTO) ve Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeleri Gelistirme ve Destekleme Idaresi Baskanligi (KOSGEB) is birligi ile verilecek olan Girisimcilik Destek Programi’nin tanitimi dün yapildi. Uygulamali Girisimcilik Egitim Programi öncesinde TTO Meclis Toplanti Odasi’nda gerçeklestirilen toplantiya yaklasik 90 girisimci katildi. Yeni Genç Girisimciler Egitim Programi, Izmir’deki ilçeler arasinda ilk defa Torbali’da düzenlenirken, Ege Bölgesi Sanayi Odasi’ndan(EBSO) sonra da Izmir genelinde ikinci defa gerçeklestirilecek.

ILÇELER ARASINDA ILK KEZ TORBALI’DA

IZMIR ilçeleri arasinda ilk defa, EBSO’dan sonra da Izmir’de ikinci kez verilecek egitimin bilgilendirme toplantisina, Ticaret Odasi Baskani Behçet Çinar, Meclis Baskani Abdulvahap Olgun, KOSGEB ve ABIGEM Izmir Program yöneticisi Umit Evren ile KOBI uzmani Ömer Özkul katildi. KOSGEB, düzenledigi girisimcilik kurslarina katilan girisimci adaylarinin projeleri arasindan uygun bulunanlara, kredi ve hibe destekleriyle is yeri açma olanagi sunacak. Ilçedeki girisimcilere yönelik olarak verilecek programda, is sahibi olmak isteyen ve özgün bir is fikrine sahip olan 30 girisimci belirlenecek.

EV ÖDEVLERINIZI IYI YAPIN

20 Aralik 2010–28 Ocak 2011 tarihleri arasinda Torbali Tica-ret Odasi’nda gerçeklestiri-lecek olan Uygulamali Giri-simcilik Egitimi, KOSGEB ve ABIGEM Izmir Program yöneticisi Umit Evren tara-findan verilecek. 10 gün sü-recek olan egitim programi sonrasinda sertifikalarini ala-cak olan katilimcilar, hazirla-yacaklari is planlari ile KOS-GEB’e basvuru yapabilecek. Is planlari kabul edilenler, kendi islerini kurma sürecinde KOSGEB’den 27.000 TL’si hibe, 70.000 TL’si kredi olmak üzere toplam 97.000 TL destek alabilecek. Yapilan mülakatlar sonrasinda 30 kisinin egitim programina alinacagini söyleyen Umit Evren: “Bu egitimin amaci; yeni is fikirlerini hayata geçi-rirken, girisimcilerimizin daha donanimli olmalarini sagl-amak. Ev ödevlerinizi iyi ya-pin. Düsük omuzlarla is dün-yasina atilmak, geride basla-mak demektir. Bu yüzden kendinize güvenin” dedi.

EGITIMIN YUZDE 80’INE KATILMAK ZORUNLU

GENÇ girisimcilerin egitim programinin yüzde 80’ine ka-tilmak zorunlulugu oldugunu söyleyen KOBI Uzmani Ömer Özkul: “Eger egitimlerin yüzde 20’sinden fazlasina katilamzsaniz sertifika ala-mazsiniz. Sertifika alamadi-giniz takdirde ise Genç Giri-simcilik Destegi’nden faydalanamazsiniz. Destekten faydalanmak için sifirdan baslamak gerekir.” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web