Büyük Torbalı

1 kisiyi öldürdü ‘suçsuzum’ dedi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1 kisiyi öldürdü ‘suçsuzum’ dedi
342 Görüntüleme
18 Aralık 2012 - 7:53
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Atatürk Mahallesi’nde motosiklet tamircisi Yavuz Yerli’nin ölümüne ve arkadasinin yaralanmasina neden olan sürücü, 5 yil hapis cezasina çarptirildi. Ayrica ehliyetine de 3 yil el konuldu.

TORBALI’DA meydana gelen kazada çarpistigi motosiklet sürücüsünün ölümüne ve arkasinda bulunan yolcunun da yaralanmasina neden oldugu iddiasiyla yargilanan sürücü, 5 yil hapisle cezalandirildi. Sürücü ise suçsuz oldugunu ileri sürüp beraatini istedi. 3 yil önce Muazzez Yerli ile evlenen Yavuz Yerli’nin ölümünün ardindan 2 çocugu da yetim kaldi. Motosikletiyle adliye binasina gittigi sirada geçirdigi trafik kazasinin ardindan hayatini kaybeden Yavuz Yerli, kisa bir süre sonra dogacak olan çocugunu görememisti. Minik bebegi ise babasini hiç göremeden gözlerini dünyaya açti.

KASKI TAKILI DEGILDI

OLAY 8 Mayis aksami saat 18.00 sularinda Mithatpasa Caddesi’nde meydana geldi. Atatürk Mahallesi’nde oturan ve motosiklet tamirciligi yapan Yavuz Yerli, cezaevinde bulunan agabeyinin evraklariyla ilgili islemleri tamamlamak için arkadasi Canbay Çakirtiken ile birlikte Torbali Devlet Hastanesi istikametinden Adliye Sarayi’na gitmek için yola çikti. Izmir Aydin asfaltina dogru ilerleyen Yerli, Izmir istikametinden gelip Mithatpasa Caddesi’ne girerek 3056 numarali sokaga dönüs yapmak isteyen Okan Altingöllü idaresindeki 35 AL 4366 plakali araçla çarpisti. Çarpmanin etkisiyle Yavuz Yerli ve arkadasi Canbay Çakirtiken, savrularak caddeye düstü. Kaski takili olmayan Yerli, basindan agir darbe aldi. Agir yaralanan Yerli, ambulansla hemen Torbali Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Burada ilk müdahalesi yapilan Yerli, ardindan ambulans helikopterle Izmir Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne gönderildi. Talihsiz adam, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamazken, arkadasi Çakirtiken ise hafif yaralandi.

SURUCU: SUÇSUZUM

KAZA sonrasinda sürücü Okan Altingöllü gözaltina alindi. Izmir 3. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen davanin karar durusmasina, ”taksirle bir kisinin ölümüne, bir kisinin de yaralanmasina” neden oldugu iddiasiyla tutuklu yargilanan Okan Altingöllü’nün mahkemesine kazada ölen Yavuz Yerli’nin annesi ve yaralanan Canbay Çakirtiken ile taraflarin avukatlari da katildi. Sanik Altingöllü, kazada bir kusurunun ve suçunun olmadigini savunarak beraatini ve tahliyesini talep etti. Sanik avukati Ahmet Yilmaz da yeni bir bilirkisi raporu istenmesini ve müvekkilinin tahliyesini ve beraatini istedi. Yeni bilirkisi raporu istenmesi talebini reddeden mahkeme heyeti, sanik Okan Altingöllü’nün 5 yil hapisle cezalandirilmasina, tutukluluk halinin devamina ve ehliyetine 3 yil süreyle el konulmasina karar verdi. Motosiklet sürücüsü Yerli’nin ehliyetinin olmadigi, Yerli ve Çakirtiken’in kask takmadigi belirlenmisti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web