Büyük Torbalı

1500 evde imzasi var

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
1500 evde imzasi var
251 Görüntüleme
05 Şubat 2012 - 21:57
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ilçenin en faal insaat firmalarindan olan Büyük Bayram Insaat, Torbali’ya yeni yapilar kazandirmaya devam ediyor. Büyük Bayram Insaat yilda ortalama 150 daire yapiyor.

BUYUK Bayram Insaat’in sahibi Cuma Büyükbayram yaklasik 15 yildir ilçede insaat sektöründe. 7 yil boyuca kalfalik yapan Büyükbayram, daha sonra kendi isletmesini açrak ustaliga terfi etti. Izmir’in çesitli bölgelerinde de faaliyet gösteren Büyük Bayram Insaat, yaklasik 40 kisilik ekibiyle Torbali’nin mimarisini belirliyor. Genelde Ertugrul Mahallesi ve Sadik Ileri Bulvari’nda is yapan Cuma Büyükbayram: “Yilda ortalama 150 daire yapiyoruz. Torbali’nin gelismekte olan bölgelerindeki evlerin büyük kismi benim ve ekibimin ellerinden çikmistir” dedi.

ILÇE MIMARISINE YÖN VERIYOR

15 yil önce Torbali’ya gelen Cuma Büyükbayram ise insaatlarda kalfalik yaparak basladi. 7 yil boyunca isçi olarak çalisan Büyükbayram, ustalik mertebesine erisince kendi sirketini kurdu. Büyük Bayram Insaat o günden beri ilçedeki pek çok önemli yapiya imza atti. Yilda yaklasik 150 daire yapan insaat firmasi, ilçenin mimarisine yön veriyor. Bugüne kadar 1500 civarinda evde imzasinin bulundugunu belirten Cuma Büyükbayram: “Ilçenin merkezinde yüzlerce ev yaptim. Genel olarak Sadik Ileri Bulvari ve Ertugrul Mahallesi gibi gelismekte ve yenilenmekte olan bölgelerde insaat yapiyoruz. Ilçedeki 1500 evde benim imzam vardir” dedi.

40 KISILIK DEV EKIP

37 yasindaki usta insaatçi, son yillarda gelisen ve degisen bölgelerde yaptigi evlerle ilçenin mimarisine yön veriyor. Bu gün Ertugrul Mahallesi’nde olusmaya baslayan ve ilçeye özgü hale gelen mimari yapinin yaraticilarinin basinda Büyük Bayram Insaat geliyor. Torbali’daki gelismeye yaptiklari katkidan dolayi gurur duydugunu belirten Cuma Büyükbayram: “Büyük Bayram Insaat olarak, Torbali’da mimari çizgiye yön veren firmalar arasinda olmaktan dolayi guru duyuyoruz” dedi. Yalnizca Torbali’da degil Çigli, Menemen, Bayindir, Gaziemir gibi bölgelerde de insaatlari yükselmekte olan Büyük Bayram Insaat 40 kisilik ekibiyle çalismalarina olanca hiziyla devam ediyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web