Büyük Torbalı

TTO yönetimi pazarda

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
TTO yönetimi pazarda
401 Görüntüleme
25 Mart 2016 - 8:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Toplumdaki terör korkusunu yenmek için kampanya başlatan Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun, eşi, çocukları ve yanına aldığı meclis üyeleri, genç ve kadın girişimcilerle birlikte Perşembe Pazarı’na çıkıp alış veriş yaptı.

Son aylarda ülkenin dört bir yanında yaşanan terör olayları ve bunlara bağlı olarak toplumda oluşan korkunun önüne geçmek isteyen Torbalı Ticaret Odası(TTO), ilçe halkının evine kapanmaması, yeniden çarşıya pazara çıkması için dün Ege Bölgesi’nin en büyük pazarı olan Perşembe Pazarı’na çıktı. Kampanya kapsamında ‘Terörden korkma sokağa çık’ sloganı ile afişler hazırlayan Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, Meclis Başkanı Erkan Aksoy, oda meclis üyeleri, genç ve kadın girişimciler,aileleriyle birlikte perşembe pazarında dolaşarak alış veriş yaptı. Başkan Olgun, 1 yaşındaki oğlu, 4 yaşındaki kızı ve eşiyle birlikte pazarda meyve-sebze aldı.

DIŞARI ÇIK, ALIŞ-VERİŞ YAP

Ankara ve İstanbul’da yaşanan terör saldırılarının ardından İzmir’de korkan ve tedirgin olan vatandaşlar evlerinden çıkmamayı tercih ederken, bu durum bazı ilçelerde esnafların durumunu olumsuz etkiliyor. Torbalı Ticaret Odası konuyla ilgili ‘Terörden korkma, sokağa çık’ sloganıyla bir kampanya başlattı. Kampanyayla ilgili hazırlatılan afişler, ilçenin en işlek caddelerine asıldı. Torbalı Ticaret Odası yöneticileri dün de, kentteki esnaflara moral vermek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Yöneticiler, Ege Bölgesi’nin en eski ve en büyük pazarı olarak gösterilen Perşembe pazarını, kafe ve esnafı da ziyaret ederek başlattıkları kampanyaya destek istedi. Kampanya kapsamında hazırlatılan ve üzerinde “Dışarı çık, alış-veriş yap”, “Evine kapanma. Tatil planını bozma”, “Pazara, markete ve sokağa çıkmaktan kaçınma” şeklinde yazılı broşürleri ise vatandaşlara dağıtıldı.

‘TERÖRDEN KORKMUYORUZ’

Kampanya hakkında bilgi veren TTO Başkanı Olgun, “Devletimiz üzerine düşeni yapıyor, gereksiz endişeler hayatı felç eder. Tedbirli olmak güzel ama travmaya izin vermemeliyiz. Yaşanan travma nedeniyle çarşı-pazar bomboş kaldı. Buna bir dur demek adına eşlerimiz ve çocuklarımızla birlikte pazara çıkıp alış veriş yaptık. Korkulacak hiçbir şey yok.Toplum üzerinde travma yaratıp esnafı ve işletmeciyi batırmak mümkün olabilir.Terörün amacı bu.Sağda solda veya sosyal medyadaki bombacılara itibar edilmemeli. Hayat devam ediyor. Kimse evine kapanmasın. Herkes dışarı çıksın ve günlük yaşantısına devam etsin. Biz bugün bunun ilk adımını attık. Umarım bu çığ gibi büyüyüp tüm ülkeye yayılır. Biz terörden korkmadığımızı gösterirsek, amaçlarına ulaşamazlar” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web