Büyük Torbalı

Barcelona’nin yerli Messileri

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Barcelona’nin yerli Messileri
188 Görüntüleme
18 Haziran 2012 - 9:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Avrupa’nin en çok konusturan operatörü Avea ile FC Barcelona, Türkiye’nin gelecekteki futbol yildizlarini seçiyor. Torbali’dan da 6 sporcu kampa davet edildi.

 

Ispanya’nin alt yapisiyla ünlü futbol kulübü FC Barcelona, Avea ile el ele vererek, Türkiye’de gelecegin futbol yildizlarini bulacak. Dünyanin bir çok yerinde ücretli olarak düzenlenen ”FCBEscola” futbol kampinin Avea ile Türkiye Okul Sporlri Federasyonu’nun (TOSF) destegiyle Türkiye’de ücretsiz hizmet verecek. Kamp öncesinde Izmir’de yapilan seçmeler önceki gün son buldu. Izmir’in bütün ilçelerinden ögrencilerin geldigi ön elemeye, Torbali’dan da 24 genç futbolcu katildi. Yetenekleri ile dikkat çeken Torbalililar, Barcelona alt yapisindaki teknik ekibi bile sasirtti. Seçmeler sonunda tam 6 Torbalili futbolcu, kamp için Istanbul’a davet edildi. Bu kamp sonunda da basarili saglanirsa, rota Ispanya olacak.

 

YILDIZLARIN HOCASI EGITECEK

Barcelona Futbol Kulübü’nün Türkiye’deki resmi telekomünikasyon ortakligindan yola çikan ve “Türkiye’nin Minikleri Dünyanin Yildizlari” projesini hayata geçiren Avea; simdi de FC Barcelona’yi FCBEscola Camp Avea ile Türkiye’ye getirdi. Sirasiyla Van, Izmir ve Istanbul’da yapilacak seçmeler sonrasinda,  FCBEscola Camp Avea’ya girmeye hak kazanan 240 yetenek, Barça’nin basari sirrini Barçali yildizlari yetistiren hocalardan ögrenecek. FCBEscola Camp Avea’ya hiçbir ücret ödemeden hak kazanacak gençler bilimsel yöntemlerle gelistirilen egitim programinda hem teorik ve hem de taktiksel yeteneklerini gelistirerek gelecegin futbol yildizlari olmak için çalisacak.

 

6 TORBALILI YILDIZ KAMPA SEÇILDI

Avea ile Uluslararasi Futbol Tarihi ve Istatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS) ‘Dünyanin En Iyi Futbol Takimlari Degerlendirmesi’nde bu yil da bir numara olan FC Barcelona, futbolun gelecegi gençler için Türkiye’de bir araya geldi. Izmir’de 1998-2002 dogumlu gençlerden olusan 2500 kisi arasinda seçme yapildi. Yaklasik 30 maç yapan minik futbolcular, Barcelonali yetkililer tarafindan dikkatlice izlendi. Seçme sonunda Torbali’dan, Celil Sögüt, Samet Berke Yilmaz, Hasan Karakaya, Halil Ertik, Bayram Akbaba ve Fatih Türkoglu kampa davet edildi. TOSF Torbali Temsilcisi Turan Acar ve beden egitimi ögretmeni Ziya Çelik: “Oyuncularimiz, Istanbul’da ücretsiz bir kampa girecek. Kamp sonundaki elemelerde de begenilirlerse, Ispanya’nin Barcelona sehrine gidecek ve egitimlerine burada devam edecek. Temennimiz oyuncularimizin, ikinci elemeyi de geçmesi” diye konustu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web