Büyük Torbalı

Şimdi ne olacak?

İlçemizde son dönemde ayrı kooperatiflere bağlı şehir içi ve köy dolmuş şoförlerinin sürekli karşı karşıya gelmesi, UKOME’nin bugün radikal bir karar almasına neden oldu. Alınan karar ilçede şok etkisi yarattı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Şimdi ne olacak?
191 Görüntüleme
13 Şubat 2018 - 12:32
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TORBALI’DA özellikle de son dönemde farklı kooperatiflere bağlı dolmuş şoförleri arasında yaşanan gerginlik Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME)radikal kararlar almasına neden oldu. Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda Torbalı’yı yakından ilgilendiren önemli bir toplantı gerçekleşti. Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi’nde (UKOME) yetkili 20 kamu kurum temsilcileri tarafından bugün sabah saatlerinde gerçekleşen kritik toplantı da önemli bir karar çıktı.

ŞEHİR İÇİ ULAŞIMINI ESHOT SAĞLAYACAK İDDİASI

Buna göre, Torbalı’da 2017 yılında şehir içi dolmuşlara verilen güzergah izin belgeleri, 20 kamu kurumunun temsilcisinin katılım gösterdiği toplantı da Torbalı Belediyesi’nin red oyuna karşın 19 kurumun onay vermesiyle birlikte iptal edilmesi kararı alındı. Güzergah izin belgelerinin iptal edilmesi kararı, Torbalı ilçe merkezinde yolcu taşımacılığını kim yapacak? sorusunu akıllara getirdi. İddiaya göre bundan böyle Torbalı şehir içi ulaşımını İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT Genel Müdürlüğü sağlayacak. Bu kapsamda Torbalı ilçe merkezinde kullanılmak üzere 30 ESHOT otobüsü temin eden UKOME, önümüzdeki günlerde ESHOT’ları ilçe merkezinde görevlendirmesi bekleniyor.  Murat CAN

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web