Büyük Torbalı

Efsane mekan yeniden hayat buluyor

5 yıl önce kapanan Yazıbaşı’nın efsane mekanlarından Aksan, yeniden hayat bulacak. Genç girişimci Anıl Hoşken tarafından devralınan mekan Ramazan ayından sonra hizmet vermeye başlayacak

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Efsane mekan yeniden hayat buluyor
372 Görüntüleme
08 Mayıs 2018 - 10:08
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

4 yıl önce Yeniköy’de bulunan Dağ Restoranı devralan genç girişimci Anıl Hoşken, başarılı hizmetleri ile kısa sürede Dağ Restoranı zirveye çıkardı. Meze, ızgara ve deniz mahsulleri ile eşsiz bir menüye sahip Dağ Restoran canlı müzik ve birbirinden değerli sanatçıları ile herkesin ilgi odağı haline geldi. Genç girişimci Anıl Hoşken, bir atak daha yaparak Yazıbaşı’da 5 yıldır kapalı olan efsane mekanlardan Aksan’ı devraldı. Uzun süreden beri kapalı olan Aksan’ı yeniden canlandıracak olan Hoşken ve ekibi tadilat çalışmalarına başladı. Yaklaşık 1 ay sürecek olan tadilat çalışmasının ardından baştan aşağı yenilenecek olan Aksan, restoran ve düğün salonu olarak hizmet vermeye başlayacak. Efsane mekanı yeniden canlandırmak için kolları sıvayan Hoşken, düğün salonunu kır düğün salonuna dönüştürmeye başladı. Hummalı bir çalışmanın başladığı Aksan’da yenileme çalışmalarının ardından yeniden eski günlerine kavuşması bekleniyor.

CANLI MÜZİKTE LİDER OLACAK

Aksan Restoran 40 farklı mezesi, kahvaltı, deniz mahsulleri, ızgara çeşitleri ile müşterilerine hizmet verecek. Aksan’ın menüsüne özel tandır da yapılacak. Dağ Restoran’ın kalitesini Aksan’a taşımak istediklerini söyleyen Anıl Hoşken, Ramazan ayından sonra hizmet vermeye başlayacaklarının müjdesini verdi. İşletmecilikte elde ettikleri tecrübeyi Aksan Restoran ve Kır Düğün Salonu’nda da müşterilerine sunacaklarını ifade eden Hoşken, “Eğlence denildiğinde Torbalı’da ilk akla gelen mekan Dağ Restoran, 4 yıldır gerçekleştirdiğimiz eşsiz programlar ile Torbalı halkını eğlendirmeyi başardık. Şimdi aynı kaliteyi Aksan’a taşıyacağız. Restoranımızda 3 gece canlı müzik olacak. Tadilat çalışmaları devam ederken burada sahne alacak sanatçılar ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Aksan’ı yeniden eski günlerine kavuşturacağız. Torbalı halkına layık bir mekan hazırlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

EŞSİZ MENÜSÜ DİKKAT ÇEKECEK

Restoran menüsünü çok titiz bir şekilde hazırlayacaklarını hatırlatan Hoşken şunları söyledi: “Türk kebapları,  deniz ürünleri, sıcak ve soğuk mezelerimizden oluşan menümüz ile damaklara hitap edeceğiz. Sabahları kahvaltı hizmetimiz de olacak. Güne sağlıklı ve zinde başlamak için hazırlayacağımız kahvaltının ile müşterilerimizin güne güzel başlamaları için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşüneceğiz. Geniş bahçemizde grup yemekleri, her türlü özel kutlamalar ve eğlencelere de ev sahipliği yapacak. Şehrin stresinden uzaklaşmak, temiz hava almak, hoşça vakit geçirmek ve aynı zamanda birbirinden güzel ve lezzetli yemeklerden tadarak, günün yorgunluğunu atmak isteyenleri Ramazan ayından sonra Aksan’a bekliyoruz.”

DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLER İÇİN

Yeni inşa edecekleri kır düğün salonu ile düğün piyasasına bomba gibi düşeceklerini iddia eden Anıl Hoşken, “Binlerce kişilik kır düğün salonumuz görenleri kendisine hayran bırakacak. Kır düğünü hayali kuran çiftlerimize, mekanımızda uygun fiyatlarla düğün konsepti hazırlayacağız. Yemekli düğünlerimizde birbirinden lezzetli düğün menüleri hazırlayacağız. Yemyeşil doğamız sayesinde hem çiftlerimiz hem de konukları güzel bir zaman geçirme imkanına sahip olacak. Geniş pistimiz hem çiftlere hem de konuklarına unutulmaz bir düğün gecesi yaşatacak. Yüzlerce konuğu ağırlama imkanı sunan kır düğün salonumuzun orkestrası çiftler için en güzel şarkıları seslendirecek. Çiftlerimizin dillere destan olacak düğünleri için uygun mekanı hazırlamaya çalışıyoruz. Düğün sektörüne yeni giriş yapıyoruz ancak işletmecilikteki tecrübemizi buraya aktarıp, müthiş düğünlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

 

Serkan GÜNBAY

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web