Büyük Torbalı

Kente özel kart yaptilar, kulüp kasalarini doldular

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kente özel kart yaptilar, kulüp kasalarini doldular
219 Görüntüleme
27 Nisan 2010 - 21:40
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TEB’in “Spor Kulüplerine Destek Projesi” kapsaminda olusturdugu fondan, bugüne kadar Izmir’in bes temsilcisine 500 bin TL’yi bulan destek saglandi. Torbali Sube Müdürü Mehmet Sökel kampanyanin ayni zamanda sosyal sorumluluk projesi oldugunu söyledi

BIR kente özel tek kredi karti olan TEB Bonus Izmirim Car-d’i yaratan Türk Ekonomi Ban-kasi (TEB) ile Izmir Ticaret Odasi Egitim ve Saglik Vakfi’-nin (ITO Vakfi), “Spor Kulüp-lerine Destek Projesi” kapsa-minda olusturdugu fondan, bu-güne kadar Izmir’in bes temsil-cisine 500 bin TL’yi bulan des-tek saglandi. 26 Kasim 2009’da Izmir Ekonomi Universitesi’n-de yapilan lansmanla starti ve-rilen proje çerçevesinde, Altay, Bucaspor, Karsiyaka, Altinordu ve Izmirspor kasalarina toplam 471 bin 500 TL koydu.

85 BIN ÇOCUGA GÖZ TARAMASI

TURK Ekonomi Bankasi Tor-bali Sube Müdürü Mehmet Sö-kel, “Izmirliler bu kart ile yap-tiklari harcamalarla bugüne ka-dar Izmir için gerçeklestirilen sosyal sorumluluk projelerine destek verirken, Bonus Card özelliklerinden ve Izmir’de yer alan çok sayidaki üye isyerinde de ekstra indirimlerden fayda-landilar. Müsterilerimize her-hangi bir sekilde bedel yansit-maksizin, kendi gelirlerimizden feragat ederek olusturdugumuz fonu, Izmir Ticaret Odasi Egi-tim ve Saglik Vakfi’na belirli araliklarla aktarmaktayiz. Bu fonla 2008 – 2009 ögretim yilinda, ilkögretim okullarinda 85 bin ögrenciye göz taramasi yaptik. Gözlüge ihtiyaci olan çocuklarimiza gözlük sagladik, tedavi olmasi gereken göz kusurlarini giderdik, ameliyat ettirdik. Bu projeye yaklasik 500 bin TL’ye yakin kaynak aktardik” dedi.
Bu yil TEB Bonus Izmirim Card ile farkli bir projeye imza attiklarini söyleyen Mehmet Sökel, “Projemizle, Izmirli spor kulüplerine destek olmaya, bu-lunduklari liglerde daha basarili olmalarini saglayacak kaynagi Izmirliler ile birlikte yaratma-ya, Izmir’i Süper Lig’de temsil edecek kulüplere bu amaçlarin-da önemli bir destek saglamaya basladik” diye konustu.

KAYNAK ARTAR

KULUPLERE basariya en-deksli olarak kaynak aktaran fondan en fazla yararlanan ku-lüp, Birinci Lig’de son üç hafta-ya, en yakin takipçisi Adana-spor’un 4 puan önünde giren Bucaspor oldu. Sari-lacivertli ekip, 26 Kasim’dan bu yana 161 bin TL prim kazandi. Bu-nun 35 bin TL’sini, geriye dö-nük basari primi olarak alan Bucaspor, 126 bin TL’yi ise ilk 6’da oldugu ve puan kazandigi maçlardan sagladi. Karsiyaka, 35’i giris primi olmak üzere toplam 140 bin TL alirken, Al-tay ise 122 bin 500 TL prim hak etti. Izmir’in 3. Lig’deki iki temsilcisinden Altinordu 28 bin, Izmirspor ise 20 bin TL’lik primi kasasina koydu. Torbali Sube Müdürü Mehmet Sökel, taraftarlarin TEB Bonus Izmir-im Card’a ne kadar basvuruda bulunup kart alirsa ve bu karti harcamalarinda ne kadar kulla-nirsa kulüplerin de bu oranda kaynaga kavusacagina dikkat çekerek, “Bu karti ne kadar çok kullanirsak ve TEB Bonus TEB Bonus Izmirim Card’i sevdikle-rinize de tavsiye edip onlarin da bu karti alip kullanmalarini saglarsak, Izmir Spor Kulüple-ri’ne aktaracagimiz kaynak da o oranda artacaktir” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web