Büyük Torbalı

Başı ağrıyordu tümör çıktı!

Torbakent’te esnaflık yapan genç bir adam, yoğun baş ağrısı şikâyetiyle kaldırıldığı hastanede ‘beynin de tümör var’ cevabıyla neye uğradığını şaşırdı. İzmir’e sevk edilen ve zorlu cerrahi müdahaleyle 4,5 cmlik tümörden kurtarılan genç adamın beyin ölümü gerçekleşti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başı ağrıyordu tümör çıktı!
198 Görüntüleme
25 Ekim 2018 - 10:47
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

ALPKENT Mahallesi’nde yaşayan ve 15 günü aşkın süre boyunca yoğun baş ağrısı rahatsızlığıyla boğuşan 23 yaşındaki Ümit Adlım, ailesiyle birlikte geçen hafta sağlık ocağının yolunu tuttu. Burada ağrı kesici iğne yöntemiyle müdahale edilen genç adam, daha sonra Torbalı Devlet Hastanesi’ne yönlendirildi.  Acil Polikliniğinde gerekli incelemelerin ardından ilaç tedavisine başlayan genç adam, ağrının gün geçtikçe etkisini artırmasıyla birlikte iyiden iyiye şüpheye kapıldı. Yakın çevresinin tavsiyesi üzerine soluğu bu kez de Özel Tınaztepe Torbalı Hastanesi’nde alan genç adamın burada yapılan tetkiklerinde beyninde 4,5 cmlik kötü huylu dişi tümör olduğu tespit edildi. Cerrahi müdahale için ailenin isteği üzerine Çiğli Özel Kent Hastanesi’ne sevk edilen genç adam, ameliyata alındı. 3 saatlik zorlu cerrahi müdahalenin ardından beynindeki tümörden kurtarılan genç adam, yoğun bakım ünitesine alındı.

DOKTORLAR AİLEDEN CEVAP BEKLİYOR

Durumu daha da fenalaşan gencin önceki gün sabaha karşı beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. 3 ay önce nişanlandığı bildirilen genç adamın ailesi kara kara düşünürken, Çiğli Özel Kent Hastanesi’nde cihaza bağlı olarak yaşamını sürdüren Ümit Adlım’ın fişinin çekilip çekilmeyeceği ise belirsizliğini koruyor. Genç adamın organlarının bağışlanması için aileye teklifte bulunan görevli doktorlar, ailenin organ bağışına yönelik yanıtını beklerken, genç adamın beyin ölüm haberi Torbalı’ya tez ulaştı. Genç adamın babası Mehmet Adlım, duaya ihtiyaç duyduklarını söyledi. Çocuklarının geleceğine yönelik aile üyelerinin bir araya geleceğini ve annesi ile nişanlısından alınacak cevaplara göre hareket edeceklerini belirten acılı baba Adlım, “Evladımın duaya ihtiyacı var. Aslan evladım göz göre göre gözlerimin önünde gidiyor ve ben bir şey yapamıyorum.” diye konuştu.  Murat CAN

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web