Büyük Torbalı

Baharin gelisi sölen ile karsilandi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Baharin gelisi sölen ile karsilandi
179 Görüntüleme
06 Mayıs 2010 - 21:47
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Baharin gelisini müjdeleyen Hidrellez Bayrami, tüm yurtta oldugu gibi Torbali’da da coskuyla kutlandi. Vatandaslar Belediye ekipleri tarafindan yakilan ateslerden atlarken dilek tuttu

BAHARIN müjdecisi olan ve Torbali Belediyesi tarafindan sölen olarak kutlanmasi gelenek haline getirilen Hidrellez Senliginin 5.si düzenlendi. Muzaffer Kebapçigil Korulugu arka-sinda saat 20.30’da baslayan etkin-lige Selçuk Roman Halk Danslari Toplulugu muhtesem danslariyla renk katti. Roman Halk Danslari grubunun gösterisinin ardindan sevilen sanatçi ve senligin gelenegi haline gelen Iz-mir’ li Birol sahne aldi. Izmir’li Birol sevilen parçalar ile halki costurdu. Kutlanilan etkinlikte gelenek bozul-madi Belediye tarafindan misafirlere sambali ve macun ikram edildi.

DILEKLER TUTULDU

YUZLERCE Torbalilinin katildigi kon-serde vatandaslar çalan hareketli sar-kilarla doyasiya eglendi. Hidrellez nedeniyle kentin birçok noktasinda vatandaslar tarafindan atesler yakildi. Atesin üzerinden atlayan vatandaslar dilek tutmayi ihmal etmedi. Bazilari sevdigine kavusmayi, bazilari is bul-mayi, ev, araba almayi diledi. Vatan-daslar Belediye ekipleri tarafindan yakilan ateslerden atlarken dilek tut-tular. Etkinlige Torbali Belediye Bas-kani Ismail Uygur’un yani sira yakla-sik bes bin vatandas katildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web