Büyük Torbalı

Öğrenme ortamlarında 3D teknolojisi

Eğitimde bütünlük ilkesiyle Torbalı’da eğitim hayatına önümüzdeki eğitim öğretim yılında başlayacak olan Doğa Koleji’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kurt, “İlçedeki kampüsümüzde, öğrencilerimizi başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı bekliyor” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Öğrenme ortamlarında 3D teknolojisi
270 Görüntüleme
10 Ağustos 2019 - 0:12
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

DOĞA Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında açılacak yeni kampüsle birlikte eğitim hayatına başlayacak. Doğa Koleji akademik kadrosu, okulların kapalı olduğu yaz döneminde de eğitim-öğretim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. “Eğitimde bütünlük” ilkesiyle hareket eden Doğa Koleji, eğitim standartlarını Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde korumak için çalışmalar yapıyor.

‘LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ KARİYER HAYATLARINA BİR ADIM ÖNDE BAŞLAYACAKLAR’

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Kurt, “Eğitim standartlarımızın korunması ve tüm kampüslerimizde uygulanabilmesi için gayret gösteren ve başarımızın mimarları olan akademik kadromuzun destekleriyle, Türkiye genelindeki tüm kampüslerimizde olduğu gibi Torbalı’da da aynı başarı skalasını yakalayacağız” dedi. Kurt: “Fen ve Anadolu Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, tüketmek yerine üretmeyi seçen, ülkemizin teknolojik geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önde başlayacaklar. Öğrencilerimiz bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs olanağına sahip olurken, üniversite eğitimlerini yurt dışında da sürdürebilecekler.” dedi.

ÖĞRENME ORTAMLARINDA 3D TEKNOLOJİSİ

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olmak üzere eğitimin tüm kademelerinde hizmet veren Torbalı Kampüsü’nün 900 öğrenci kapasitesi bulunuyor. 8.500 metrekare kapalı alana sahip kampüs içerisinde 40 derslik yer alıyor. Uluslararası standartlarda eğitim teknolojilerinden yararlanan Doğa Koleji Torbalı Kampüsü’nde lego education, 3D tasarım, yazılım-kodlama, müzik, ekoloji, satranç, drama sınıfları, Fizik, Kimya, Biyoloji laboratuvarları, 3D cep sineması, kurgu odası, kapalı yüzme havuzu, buz pisti, kapalı spor salonu, İngilizce uygulama sokağı ve Düşler Atölyesi; öğrencilerin günümüz teknolojilerinden yararlandıkları öğrenme ortamlarında eğitim alarak kendilerini geliştirmelerini sağlıyor. 3D sınıfı, okulda eğitimi verilen tüm derslerin teknolojiyle entegrasyonunu sağlıyor. Fizik, Kimya ve Biyoloji başta olmak üzere birçok ders, 3 boyutlu görüntü ve ses teknolojisiyle işleniyor.

T-MBA MODELİ, KODLAMA VE ROBOTİK DERSLERİ

Öğrenciler; basketbol, voleybol, yüzme, judo, badminton, hentbol, step, jimnastik, futbol, dağcılık ve tırmanma gibi sportif faaliyetlerle akademik eğitimlerinin yanında sanatsal ve fiziksel gelişimlerini de üst düzey imkanlarla ve modern tesislerde sürdürüyor. Yönetim Kurulu Başkanı Kurt: “Öğrencilerimiz, küçük yaşta aldıkları İngilizce eğitimi, lisede Doğa’ya özgü t-MBA modeli, kodlama ve robotik dersleri ile geleceğin liderleri olarak yetişiyor. Öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda performans sporlarına yönlendirerek ilgilendikleri branşların yaşam kültürlerini tanıtıyoruz. Eğitim, öğrencinin entelektüel ve sosyal gelişimini desteklerken kişiliğini de biçimlendirmelidir” dedi. Yabancı dil eğitim programlarını, öğrencilere sosyal hayatlarında dil yeterliliği kazandırmaya yönelik şekillendirdiklerini aktaran Mesut Kurt, “Yabancı dil eğitiminin temelden başlaması gerektiğine inanarak, öğrencilerimizin anaokulu çağından itibaren yabancı dil ile iç içe olmalarını sağlıyoruz. Anaokulunda başlayan İngilizce eğitimlerimiz haftada 20 saati buluyor. Global düşünme yetisi kazanan öğrencilerimizin çok yönlü olması için tüm gayretimizi gösteriyoruz” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web