Büyük Torbalı

Lise altın dönemini yaşıyor

Son yıllarda eğitim kalitesinin artması ile dikkatİ üzerine çeken Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu lisesinde öğrencilerin akademik eğitime teşvik edilmesi için kurslara katılım zorunluluğu getirildi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Lise altın dönemini yaşıyor
259 Görüntüleme
14 Kasım 2019 - 10:23
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Torbalı’daki doksanı resmi toplamda yüz elli eğitim kurumunda öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almaları için her yıl eğitim öğretim dönemi aksamadan devam ediyor. Eğitim kurumlarında öğretmenler öğrencilere müfredatta yer alan ders konularını anlatmalarının dışında kişisel gelişimlerine olumlu katkı sağlayacak proje ve etkinlikler düzenliyor. Öte yandan bütün resmi okullarda öğrencilerin üniversite sınavına hazırlanmaları ve geri kaldığı konuları tekrar dinleme fırsatı verildiği kurslar açılıyor. Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu lisesinde bu kurslara katılım zorunlu hale getirildi.
KURSLARA KATILMAK ZORUNLU
İlçe merkezine uzaklığı nedeniyle velilerin öğrencilerini göndermekten çekindiği Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu lisesi yapılan çevre düzenlemesi ve eğitimindeki kalite ile kelimenin tam anlamıyla altın dönemini yaşıyor. Lisede eğitim gören öğrenciler akademik eğitime yönelik tavsiyeler veriliyor. Ayrıca isteğe bağlı olan ders dışındaki kurslar Subaşı Anadolu lisesinde zorunlu hale getirildi. Akademik eğitime verilen özenin yanı sıra okuldaki meslek sınıfı olan bilişim bölümündeki öğrencilerde çiftçilerin sorunlarını dinleyerek tarlanın nemini ayarlayarak sulama projesi geliştirdi. Projenin beklenilen ilgiyi görmesi halinde ilçedeki tarım arazilerinde sulama sistemlerinde yeni bir dönemin başlaması bekleniyor.
VELİ MEMNUNİYETİ ZİRVEDE
Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu lisesinde 273 öğrenci ve 20 öğretmeni ile disiplinli bir şekilde eğitim hayatına devam ediyor. Okula eğitim döneminde yeni öğrencilerin kayıt yaptırdığı kaydedilirken okulda eğitim gören öğrenci velilerinin öğretmenlerin ilgi ve alakasından memnun kaldığı belirtildi. Velilerin zaman zaman öğrencilerinin durumunu öğrenmek için gelerek öğretmenlere ve yöneticilere teşekkür ettiği gözlemlendi.
YASİN GÜLCÜ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web