Büyük Torbalı

Talihsiz genç yaşamını yitirdi

İzmir-Aydın Karayoluna kontrolsüz bir şekilde çıkan kasksız motosiklet sürücüsü 24 yaşındaki Cemal Topal, Ü.Ş. kontrolündeki kamyonete çarptı. Kazada ağır yaralanan Topal, kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi’nde yaşamanı yitirdi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Talihsiz genç yaşamını yitirdi
629 Görüntüleme
28 Mart 2020 - 12:32
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Motosiklet sürücüleri için hayati öneme sahip olan kask olası trafik kazalarında sürücülerin başına aldıkları darbelerin sebebiyet verdiği yaralanmaları en aza indiriyor. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri de motosiklet sürücülerini kask takmaları konusunda her zaman uyarıyor. Yapılan uyarılar ve denetimler sonucunda ilçede kask takmayan motosiklet sürücü oranında büyük bir düşüş yaşandı. İlçede geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazası kask takmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
20 METRE SÜRÜKLENDİ
7 Eylül Mahallesi 5561 Sokak’tan İzmir-Aydın Karayoluna motosikletiyle çıkan 24 yaşındaki Cemal Topal aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek Ü.Ş., yönetimindeki kamyonete arkadan çarptı. Römorkun arasına sıkışan ve kasksız olduğu öğrenilen Cemal Topal, 20 metre yerde sürüklendi. Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılan Topal, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web