Büyük Torbalı

Hırsız alarm sistemleri hakkında merak edilenler…

Günümüzde hırsızlık vakalarının artması ile birlikte insanlarda iş yerlerinde ve hanelerinde güvensizlik baş göstermeye başlamıştır. Bu nedenle; Ev ve iş yerlerinde güvenli bir ortam sağlayabilmek adına pek çok farklı önlemler almaktadır. Site içerisinde ve güvenlik görevlilerinin olduğu konutları tercih etmek bunlardan bir kaçıdır ancak yapılan araştırmalarda gösteriyor ki hırsızlık vakaları bu tarz caydırıcı güvenlik önlemlerinin olması sonucu değiştirmemektedir

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Hırsız alarm sistemleri hakkında merak edilenler…
192 Görüntüleme
25 Haziran 2020 - 18:26
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Hırsızlık olayları maddi kayıplara neden olabileceği gibi psikolojik travmalara hatta can kayıplarına da neden olmaktadır. Hırsız Alarm Sistemleri ile hem iş yerlerini hem de yaşamımızın en önemli alanı olan evleri güvenli bir ortam haline getirmek mümkün kılınabilmektedir.
Hırsız Algılama Ve İhbar Sistemlerinin tercih edilme nedenleri can ve mal güvenliğini sağlayarak dış tehlikelerden koruyarak güvenli yaşam alanı sağlamaktır. Alarm Sistemleri farklı donanımsal ve yazılımsal özelliklere sahip olması nedeni ile uygulanacak olan alana uygun teknik özelliklere sahip Hırsız Alarm Sistemi seçimi yapılmalıdır.

HIRSIZ ALARM SİSTEMLERİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Öncelikle hizmetini satın alacağınız firmanın alanında başarılı olması ve sistemi oluşturan ürünlerinin kaliteli olması gerektiği için marka dikkatlice seçilmesi gerekmektedir.
Hırsız Alarm Sisteminin amca hizmet edebilmesi için uzman bir ekip tarafından uygulanacak olan alanda Keşif ve Projelendirme yapılması gerekmektedir. Bu yapılan keşif ve projelendirmede ise;
Uygulanacak olan iş yeri ve evlerde hırsızların giriş yapabileceği kapı, pencere gibi noktaların tespiti ile başlanmalıdır. Bu tehlikeli noktalara uygun model ve tipte Hırsız Algılama Dedektörleri takılarak mekan güvenli hale getirilmelidir. Hırsız Alarmın devreye girmesi halinde ışıklı, sesli ve telefon ile çevreye bilgi verilir. Sistemin sizinle ya da alarm merkezi ile iletişime geçebileceği için sabit telefon hattı ya da Gsm modülü takılarak sim kart üzerinden arama yapılır. Ayrıca, network modülü takılarak uzaktan cep telefonu ile kontrolü sağlama şansı sunar. Güvenlik kamerası sistemi kurarak da görüntülü takip de yapabilirsiniz.
Kablolu Hırsız Alarm Sistemleri; Alarm paneli ile dedektörler arasında kablo ile iletişim kurarak çalışan sistemlerdir, Kablosuz Hırsız Alarm Sistemleri ise alarm paneli ile dedektörler arasında radyo frekans veri iletimi sağlayan sistemlerdir. 868 Mhz kablosuz sistemler daha uzun iletişim mesafesine sahiptirler. Birbirlerinden farklı özelliklere ve çalışma işlevine sahip olmaları nedeni ile uygulanacak olana alana göre hangi modelin kullanılacağı belirlenmelidir.
Alarm Sisteminin kullanılacağı alanda kablolu bir altyapı kullanmanın sıkıntı oluşturması halinde ya da kullanmak mümkün olmaması durumunda Kablosuz Alarm bağlantısı sağlamak gerekir. Göz önünde bulundurulması gereken önemli bir nokta ise kablolu bağlantı kullanımı daha iyi hizmet sunmaktadır.
Tüm elde edilen veriler doğrultusunda Profesyonel Güvenlik Firması tarafından montaj işlemi gerçekleştirilmektedir. Hırsız Alarm Sistemleri Montajından anlamayan kişiler tarafından yapılması durumunda yanlış montaj yapılması, ürünlerin arızalanması ve gelecekte oluşabilecek sorunlar yaşanmasına sebebiyet verebilir, hizmet garanti kapsamı dışında kalabilir ve yüksek maliyetli harcamalara neden olabilir.
Kullanılacak olan Alarm Sisteminin Uluslararası Elektronik Standartlara sahip olmasına özen gösterilmelidir.
Seçilecek olan markanın ihtiyaç halinde yedek parça sunması oldukça önemlidir.
Harici siren sabotaj bağlantısının yapılması kullanıcı açısından mutlaka gereklidir. Bu özellik aktif edilmemesi halinde Alarm Sistemi hırsızlar tarafından kolay bir şekilde devre dışı bırakılabilmektedir.
Alarm Sistemi Paneli üzerinden haberleşme sağlanması gerekmektedir, bu doğrultuda alınacak olan sistemin haberleşme özelliğinin olup olmadığı hizmet öncesi öğrenilmesi gerekmektedir.
Hizmet sunan firmanın arıza ve acil durumlarda 7/24 ulaşılabilir olması ve teknik destek sunması gerekmektedir.

“Gazi Information Teknoloji güvenlik alanındaki profesyonelliği ile üstün hizmet kalitesi ile Hırsız Alarm Sistemleri konusunda tüm beklentilerinizi yıllardır karşılamaktadır.”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web