Büyük Torbalı

Geçmis yönetimin borçlarini ödedik

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Geçmis yönetimin borçlarini ödedik
253 Görüntüleme
01 Haziran 2010 - 21:59
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Antrenör arayisina giren Torbalispor’da bir yandan da iç transfer için dügmeye basildi. Baskan Karasu: Yönetime geldigimizde bir enkaz devraldik ama zamanla iyi bir bütçe olusturduk.

2009-2010 sezonunu basarili bir sekilde geçiren Torbali-spor’da yeni sezon için hazir-liklar basladi. Ilk olarak antre-nör arayislarina giren Torkos, bir yandan da iç transfer çalis-malarini da derinden yürütü-yor. Geçtigimiz sezonu çok basarili geçirdiklerini ifade eden Torbalispor Kulüp Bas-kani Hamit Karasu: “Bu yil da sampiyonluga oynayan bir takim olusturacagiz. Geçtigi-miz dönem ki yönetimlerin borçlarini halen ödüyoruz. Eger onlar belediyeyle barisik olsaydi çok daha önce basarili olurduk” dedi.

ENKAZI ZIRVEYE ÇIKARDIK

GEÇMIS dönem yönetimlerin yaptigi hatalari teafi etmek için ugras verdiklerini belirten Karasu: “Göreve geldigimiz günden bu yana borç ödüyo-ruz. Eger bu borçlari ödeme-seydik, çok daha güçlü bir ekip kurabilirdik. Ekstra Play-Off mücadelesi veren 10 ta-kim içerisinde en az bütçeli takimlardan biriydik. Ama elimizden gelenin en iyisini ortaya koyarak, çok iyi müca-dele verdik ve sonuna kadar yaristik. Devraldigimiz enka-zi, iyi bir çalismayla adeta zirveye çikardik. Önümüzdeki yillarda daha da ileriye gide-cegiz. Futbolcular daha önce bu takima gelmek istemiyor-du. Ama simdilerde futbolcu-larin tercih ettigi ve borçlarin zamaninda ödendigi bir kulüp haline geldik” seklinde konu-sarak sözlerini tamamladi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web