Büyük Torbalı

Modanin kalbi Persembe’de

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Modanin kalbi Persembe’de
201 Görüntüleme
03 Haziran 2010 - 21:57
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Persembe Pazari’nin hazir giyim satis bölümü tam anlamiyla modanin merkezi olmus durumda. Torbali ve Izmir’in çesitli ilçelerinden esnaflarin tezgâh açtigi pazar yogun ilgi görüyor

HAVALARIN iyice isinmasiyla birlikte yazlik kiyafet satislarinda artis yasanmaya basladi. Persembe Pazari’nda faaliyet gösteren hazir giyim saticilari, Torbalililarin modayi pazardan takip ettigini belirtti. Özellikle baskili tisörtlerin, kareli ve belden oturtmali gömleklerin daha çok talep edildigini söyleyen pazarcilar, “Ekonomik sartlar vatandasi pazardan alis veris yapmaya yönlendiriyor. Buradaki ürünler ucuzda olsa, magazalardaki ürünlerle ayni kalitededir. Ayrica birçok ünlünün giydigi elbise ikinci gün moda oldugu için bizde modayi yakindan takip ediyoruz” diye konustu.

SIYAH-BEYAZ DEGISMEYEN TERCIH
BIRÇOK kisi marka oldugu gerekçesiyle magazadan giyinmeyi tercih eder. Ancak alim gücünün düsmesi vatandaslari, pazardaki elbiselere yönlendirdi. Fiyatlarin düsük olmasinin pazardaki ürüne talebin artmasina neden oldugunu belirten Mehmet Altindag: “Genellikle de tisörtler büyük ilgi görüyor. Bu senenin modasi olan siyah, beyaz, gri ve mavi renkler daha çok tercih ediliyor. Ayrica ürünlerin üstünde yabanci marka bulunmasi ilgiyi daha da arttiriyor” dedi.

BASKILI TISÖRTLER REVAÇTA

MAGAZALARDAKI ürünlerin etiketine, kira, elektrik ve eleman gibi masraflarin eklendigini ifade eden Ali Yavuz: “Bu durum magazadaki ürünün neredeyse iki katina satilmasina neden oluyor. Bu nedenle Torbalililar pazardan alis veris yapmayi daha çok tercih ediyor. Baskili tisörtler ve kisa kollu gömlekler gençler tarafindan ilgi görüyor. Unlü kisiler tarafindan giyilen ürünler moda oldugu için, ürünlerimiz her sezon degisiyor. Torbali’daki neredeyse tüm gençler pazar ürünü kiyafetleri tercih ediyor” seklinde konustu.

DIZI YILDIZLARI MODA AKIMINI DEGISTIRIYOR
DIZILERIN ünlü karakterleri, Bihter, Behlül, Cevahir, Ezel, Eysan’in giydigi her elbise, taktiklari her aksesura gençler arasinda moda oluyor. Her an degisen moda, gençlerin giyim tarzini da etkiliyor. Pazarci esnaflari da modayi yakindan takip ederek gençlerin isteklerine en iyi cevabi verebilmenin pesinde. Torbalili pazarcilardan Ismail Ethem: “Torbalililar genellikle pazardan giyiniyor. Moda ürünleri tezgahimizda bulundurdugumuz için talep artiyor” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web