Büyük Torbalı

GÜNLERDİR KAYIP

Helvacı mahallesinde yaşayan 70’li yaşlarındaki Hamdi Kılıç dan pazartesi günün den beri haber alınamıyor. Son olarak Bergama İlçesine eşinin yanına giren Kılıç’ın telefonun kapalı olduğu ve kendisine hiçbir şekilde ulaşılamadığı belirtildi. Yaşlı aram çalışmaları devam ediyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
GÜNLERDİR KAYIP
560 Görüntüleme
30 Kasım 2020 - 14:22
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Torbalı da zaman zaman kayıp şahıs vakaları yaşanıyor. Ailesi ve arkadaşları tarafından nerede olduğu bilinmeyen kişilerin bulunması amacıyla polis ve jandarma ekiplerine bilgi veriliyor. Ekipler kayıp kişilere ulaşmak için en son görüldükleri bölgelerden başlayarak kapsamlı bir araştırma başlatılıyor. Olası tehlikelere karşı kayıp ihbarında bulunan isimleri arama çalışmalarında hassas bir çalışma yürütülerek bütün ekipler seferber ediliyor. Ön görülen en kısa sürede bulunan yakıp şahısların ortadan kaybolma nedenlerinin arasındaki ilk sırayı ailevi sebepler yatıyor. Torbalıda kayıp şahıs ihbarının son geldiği adres ise Helvacı mahallesi oldu.
KENDİSİNE ULAŞILAMIYOR
Helvacı mahallesinde yaşayan 2 çocuk babası 70’li yaşlarıdaki Hamdi Kılıç 6 yıl önce eşinin vefat etmesiyle ikinci bir evlilik yaptı. Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Kılıç Bergama daki eşinin yanına hafta içerisine belirli günlerde gidip geldiği öğrenildi. Helvacı mahallesinin sevilen isimlerinden olan Hamdi Kılıç Bergamadan pazartesi günü Helvacı mahallesine gittiğini söyleyerek ayrıldı. Ancak aradan günler geçmesine rağmen yaşlı adam köyüne dönmedi. Kılıç’ın kızları babalarından haber alamamalarının ardından Torbalı İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına kayıp ihbarında bulundu. Hamdi Kılıç’ın kimseyle bir husumeti olmadığı belirtildi. Günlerdir telefonu kapalı olan ve nerede olduğu bilinmeyen Kılıç’ın arama çalışmaları başlatıldı. Helvacı Mahallesi muhtarı Nezih Pala ” Hamdi amcamız mahallemizde sevilen bir isim. Ancak günlerdir kendisinden haber yok. Kavgalı olduğu yada sorun yaşadığı kimse yok” dedi. Hamdi Kılıç’ın arama çalışmalarına devam edilirken kızlarının meraklı bekleyişi sürüyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web