Büyük Torbalı

6 sinavin 5’inde ikinci oldu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
6 sinavin 5’inde ikinci oldu
399 Görüntüleme
04 Haziran 2010 - 21:25
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

3,5 yasinda okumayi ögrenerek çevresindekileri sasirtan 9 yasindaki Selenay, simdilerde girdigi her sinavdaki üstün basarisi ile göz dolduruyor.  Selenay 6 seviye tespit sinavlarin 5’inde ikinci oldu.

ATAKENT Sitesinde yasayan 9 ya-sindaki Selenay Pala bugüne kadar girdigi 6 seviye tespit sinavlarin 5’in-de ikinci oldu. 80. Yil Ilkögretim Okulu 3. sinif ögrencisi olan Selenay 3,5 yasinda okumayi ögrendi. Kizi-nin çok azimli oldugunu söyleyen Hanife Pala: “Selenay her aksam düzenli olarak ders çalisiyor. Bütün sinavlarda verilen süreden daha kisa zamanda sorulari çözebiliyor” dedi.

SINAV CANAVARI

2009-2010 egitim ögretim yili içeri-sinde girdigi 6 deneme sinavinin 5’in de bir soruyla ikinci oldu. Türkiye’-deki tüm ilkokullar arasinda gerçek-lestirilen sinava binlerce ögrenci ka-tildi. Sinavda ögrenciler Türkçe, Ma-tematik ve Hayat Bilgisi derslerinden sorumlu oldular. Bu dallarda sorulan sorularin sadece 1 tanesine yanlis cevap veren Selenay okulda il gene-lin-de ikinci oldu. Kiziyla gurur duy-dugunu söyleyen anne Hanife: “Ki-zim girdigi sinavlarda Hayat bilgisi dersinden bir soru yanlis yapiyor. Herhalde kizim sinava girince stres yapiyor. Bu stresini yenmek için duydugumuz her sinava giriyoruz” dedi. Geçtigimiz günlerde Ugur Dershanesinin yapmis oldugu dene-me sinavinda, 2 yanlis 3 bos yaparak 244 kisi arasinda ilçe de 7. oldu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web