Büyük Torbalı

Kampçıların dayanışması Torbalı’da

Doğa tutkunlarının bir araya gelmesi ile oluşan ve kendi içinde bir dayanışma ağı oluşturan Kamp Ateşi Arama Kurtarma Derneği, geçtiğimiz gün yolda kalarak kendilerine ulaşan bir yurttaşın aracını ilçeye getirmesi için dayanışma sağladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kampçıların dayanışması Torbalı’da
196 Görüntüleme
27 Eylül 2021 - 13:15
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

 Doğa tutkunlarının ve kamp severlerin bir ara gelmesiyle oluşan ve kendi içinde bir dayanışma ağı oluşturan insanlardan oluşan Kamp Ateşi Arama Kurtarma Derneği (KATAK), önceki gün aracının arıza yapması nedeniyle yolda kalarak kendilerine sosyal medya üzerinden ulaşan bir yurttaşın aracını Torbalı’ya getirmesi için örnek olacak bir dayanışma örneği gösterdi. Yolda kalan yurttaşın kendilerine sosyal medya üzerinden ulaşarak konum bilgisi vermesi üzerine yardımına koşan dernek üyeleri, yolda kalan yurttaşın aracını ilçeye getirmesine yardımcı oldu.

 

PEK ÇOK SOSYAL ETKİNLİK DÜZENLİYORLAR

KATAK daha önceleri de pek çok sosyal yardımlaşma ve dayanışma örneklerine imza atmış. Geçtiğimiz haftalarda ülkenin çeşitli noktalarında meydana gelen doğal afetler sonrası afet bölgelerine giderek arama kurtarma çalışmalarına estek veren KATAK üyeleri kendi içlerinde tanışmak ve kaynaşmak için de pek çok etkinlikler düzenliyor. Kamp Ateşi Arama Kurtarma Derneği’ne üye olmak, dernek faaliyetlerine katılmak ve dernekten dayanışma talep etmek için KATAK’ın sosyal medya hesapları üzerinden dernek yöneticileri ile iletişime geçmek mümkün. SİNAN TEKDEMİR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web