Büyük Torbalı

20 araç Torbalı trafiğine veda etti

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, ilçe merkezinde gerçekleştirmiş olduğu denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Denetim kapsamında yine kuralları ihlal eden birçok sürücüye cezai işlem uygulandı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
20 araç Torbalı trafiğine veda etti
300 Görüntüleme
07 Ekim 2021 - 15:12
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Trafik kazalarını en aza indirmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ve asayiş ekipleri, rutin kontrollerini yaparak sürücüleri uyarmayı sürdürüyor. Trafik kurallarına uyulması gerektiğini, kurallara uyulması halinde kazaların en aza ineceğini anlatan trafik ekipleri, kontrolleri sıklıkla gerçekleştirerek ilçede kaza oranlarını düşürmeyi amaçlıyor. Yapılan denetimlerde Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Amirliği ekipleri, trafik kurallarını ihlal eden araç sürücülerine de cezai işlem uyguluyor.

50 KİŞİYE EMNİYET KEMERİ CEZASI KESİLDİ

Bu kapsamda ekipler Torbalı ilçe merkezinde dün ve bugün gerçekleştirmiş olduğu denetimlerde kurallara uymayan sürücülere ceza yağdırdı. İlçenin belli yerlerinde denetim gerçekleştiren trafik şubesi ekipleri, dün ve bugün binlerce aracı kontrol etti. Yapılan kontrollerde 50 kişiye emniyet kemeri takmamaktan, 20 kişiye ehliyetsizlikten, 20 sürücüye araç kullanırken telefon kullanmaktan ceza yazıldı. Ayrıca evraklarında eksiklik olan 20 araçta trafikten men edildi. Öte yandan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin denetimlere ara vermeden devam edileceğini bildirdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web