Büyük Torbalı

MHP, AK Parti ve CHP’yi terörle vurdu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MHP, AK Parti ve CHP’yi terörle vurdu
251 Görüntüleme
27 Haziran 2010 - 21:54
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

 

SON günlerde artan terör örgütü olaylarina tepkiler çig gibi büyüyor. Konuyla ilgili olarak dün bir basin toplantisi yapan Milliyetçi Hareket Par-tisi(MHP) Torbali Ilçe Teskilati 2. Baskani Yurdadog zehir zemberek açiklamalarda bulundu. Terör olaylarinin artmasindaki en büyük nedenin AKP oldugunu söyleyen Mutlu: “Basbakan Erdogan ve kadrolari artik tamamen tükenmistir. Bütün bu sürecin sorumlusu ve müsebbibi AKP hükümetidir. CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’da PKK konusunda Basbakanla ayni frekansta.”

KARANLIK KORIDORLARA SOKMUSTUR

PARTI binasinda yapilan ba-sin toplantisina Ilçe Teskilati 2. Baskani Yardadog Mutlu, Kadin Kollari Baskani Aygül Dönmez, Ulkü Ocaklari Baskani Fatih Menekse ve parti yöneticileri katildi. AKP zihniyetinin, teröriste sirin gözükerek ve bölücülügü siyasete tasiyarak eylemlerin durmasini elestiren Mutlu: “Bu sakat yaklasim acilardan baska hiç-bir sey getirmemistir. Hükümet kendi eliyle ülkemizi ayristirmanin karanlik koridor-larina sokmustur. Iyi seyler olacak denilerek baslatilan yi-kim projelerinin bir yili asan seyri ile umut verici gelismeler olarak tanimlanan Habur terörist törenlerinin ardindan yasa-nanlar maalesef kan, gözyasi, eylem, ihanet olarak geri dön-müstür” diye konustu.

SORUMLU HUKUMETTIR

BUGUN Mehmetçigi katle-denlerin arkadaslari dün Ha-bur’da davul zurnayla karsilan-di diyerek iktidari topa tutan genç siyasetçi: “Terör örgütü ile pazarlik yapan, açilim me-zalimini demokratiklesme ola-rak gören; sehide ‘Kelle’, katile ‘Sayin’ diyen bu hükümettir. Irak’in kuzeyinden gelerek va-tanimiza kasteden seref ve haysiyet yoksunlarini destekle-yen pesmerge reisine ‘abi’ di-yen bu hükümettir. Gazze’ye yardim konusunda aceleci olan, herkese kafa tutan; ama sira PKK’ya gelince efendi-lerine karsi tepkisiz kalanda yine bu hükümettir” dedi.

KILIÇDAROGLU BASBAKANLA AYNI FREKANSTA

BUTUN bu olaylara ragmen milletin karsisina çikip AKP’nin güçlendigini ve Türki-ye’nin Dünya’da lider konu-muna geldigini söyleyenlere anlam veremediklerini belirten Yurdadog Mutlu, CHP’ye de çatti. Mutlu: “CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, Batman’da ‘PKK’ya affa biz variz, Habur’da bazi yanlisliklar yapilmistir ama yine de teslim olmalari olumlu’ seklindeki sözleri MHP tarafindan süpheyle kar-silanmistir. Önemli olan Kiliçdaroglu’nun genel af ile ne kast ettigi, Habur’da ne gibi yanlislarin yapildigi, yüzde 10’un altina düsen seçim barajiyla Meclis’te birilerinin kurumsal olarak temsilini nasil bir demokratiklesme olarak algiladiigni açiklamasidir. Bu konulardaki görüsleri Kiliçdaroglu’nun Basbakan ile daha yakin frekansta oldugunu gösteriyor” dedi.

NURETTIN ALBAS’IN YOL GÖSTERMESINE IHTIYACIMIZ YOK

 AK Parti’li Belediye Meclis Uyesi Nurettin Albas’in MHP için ‘Kendi partilerine oy verirlerse seviniriz’ diyerek 29 Mart yerel seçimlerinde MHP’nin CHP’yi destekledigini ima etmesine de deginen Yurdadog Mutlu: “MHP’nin Nurettin Albas’in yol göstermesine ve temennisine ihtiyaci yoktur. Bizim ilk hedefimiz genel seçimlerde Torbali’da 25.000 oy almaktir. Bu konuda tabanimiza güveniyoruz. Referandum ve genel seçimler bizim için yerel seçimlerin provasi olacaktir. Dün de ayaktaydik, bugünde variz ve var olmaya devam edecegiz” diyerek sözlerini noktaladi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web