Büyük Torbalı

TTO, kaynaştırma toplantılarına devam ediyor

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
TTO, kaynaştırma toplantılarına devam ediyor
1.213 Görüntüleme
18 Şubat 2022 - 13:11
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Torbalı Ticaret Odası bir süre önce başlattığı her hafta farklı sektörlerin temsilcilerini bir araya getirdiği kaynaştırma toplantılarına devam ediyor

Torbalı’nın tarımsal üretim ve sanayi üretiminde yaşadığı atılımın en önemli mimarlarından biri olan Torbalı Ticaret Odası, bir yandan esnaf buluşmaları düzenleyerek ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durum nedeniyle esnafların yaşadığı zorlukları dinliyor ve bu sorunlara ortak akıl işleterek çözüm önerileri bulmaya çabalıyor. Bir yandan da farklı sektörlerde üretim yapan firmaların temsilcilerini bir araya getirerek Torbalılı üreticilerin birbirini tanıması ve kaynaşması için haftalık toplantılar düzenliyor. Bu toplantılardan birini bugün gerçekleştiren Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, bu yöntemle karşılıklı ticaretin gelişmesinin önünü açmaya çalıştıklarını kaydetti.

“KARŞILIKLI TİCARETİN ÖNÜNÜ AÇMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Torbalı Ticaret Odası Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana Torbalı’ya adeta çağ atlatan Olgun, gerçekleştirilen kaynaşma toplantısına ilişkin sosyal medya hesaplarından bir açıklamada bulundu. Olgun paylaşımında, “Odamızda gerçekleştirdiğimiz kaynaştırma toplantıları ile farklı sektörlerden temsilcilerimizi aynı masanın etrafında bir araya getirerek tanışmalarına olanak sağlıyoruz. Böylelikle; karşılıklı ticaretin önünü açmayı hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web