Büyük Torbalı

Baskanin aidat isyani

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Baskanin aidat isyani
210 Görüntüleme
26 Temmuz 2010 - 21:59
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

 Kayitli 4500 esnaftan 3000’inin yillik 170 TL aidati ödememesi Esnaf Odasi Baskanini isyan ettirdi. Tamer: Hiçbir projeyi hayata geçiremiyorum. Eger bu borçlar ödenmezse en son çare olarak icra islemini hayata geçirecegiz!

TORBALI Esnaf Odasi son günlerde ilçedeki birçok esnafa aidat borçlarini ödemeleri aksi taktirde 7 günlük süre zarfinda yasal olarak icra islemlerinin baslatilacagi konusunda tebligatlar gönderiyor. Odaya kayitli toplam 4500 esnaf bulunuyor ve bunlarin 3000 tanesinin üyelik aidat borcu bulunuyor. Konuyla ilgili olarak bir açiklama yapan Esnaf Odasi Baskani Sezai Tamer, gerekli aidatlari toplayamadiklari için birçok projelerini de hayata geçiremediklerini belirtti. Gönderdikleri tebligatlarla sadece üyelerini uyardiklarini söyleyen Tamer: “10 yili askindir borcu olan esnaf var. Görev sürem boyunca kimseyi icraya vermedim. Ama eger borçlar ödenmezse en son çare olarak icra islemini hayata geçirecegiz” dedi.

4500 UYENIN 3000 TANESININ BORCU VAR

GÖREVE geldigi günden bu yana sürekli olarak ödenmemis oda aidatlarinin ödenmesi için çesitli kolayliklar ve taksit imkani sunan Esnaf Odasi Baskani Sezai Tamer, borcu olan üyelerini yeniden uyarmaya basladi. Esnaf Konfederasyonu’ndan gelen ge-nelge sonrasinda yillik oda aidati borcu olanlarin 7 gün içerisinde icraya verilebilecegini ancak bunu tasvip etmediklerini ifade eden Esnaf Odasi Baskani: “Odamiza üye olan 4500 esnafin tam 3000 tanesinin oda aidat borcu bulunuyor. Kimseyi icraya ver-me taraftari degiliz. Biz sadece üyele-rimizi bu konuda uyariyoruz. Alacagimiz çok fazla. Eger esnaf aidat borcunu ödemezse, oda islemlerini gerçeklestiremeyecek. Biz kimseyi mag-dur etmek istemiyoruz. Bu nedenle ödemelerde taksitlendirme kolayligi da sagliyoruz. Ama esnafta bu konuda bizlere yardimci olsun” diye konustu.

ODAYI AYAKTA TUTMAYA ÇALISIYORUZ

SU ana kadar 700 esnafa tebligat gönderdiklerini birkaç gün içerisinde de diger üyelere ulasacaklarini söyleyen Tamer :”10 yildir ödenmeyen oda aidatlari bulunuyor. Yillik 190 TL olan aidati esnafimiz maalesef ödemiyor. Aidatlarimizi toplayamadigi-miz için, projelerimizi de hayata geçiremiyoruz. 7 yildir yönetim kurulu üyelerinden hiçbirine para ödenmedi. Burayi ayakta tutmaya çalisiyoruz. Eger paralari toplayabilseydik, Torba-li’ya esnaf hastanesi projesini hayata geçirecektik. Ayrica esnaf çocuklarina burs saglayacaktik. Fakat aidatlari toplayamiyoruz. Zorda kalirsa esnafa icra göndermek zorunda kalacagiz” seklinde konustu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web